Teurastamon Helsinki-päivässä Skidit Disko sekä Adi ja Robin

1.6.2024 / 14:20

Teurastamon Helsinki-päivää 12.6. vauhdittaa koko perheen Skidit Disko, josta ei mielikuvituksellista meininkiä, tanssia ja leikkiä puutu. Sen jälkeen lavan ottavat haltuun Adi ja Robin, maineikkaan Senen veljeskatraan tuoreimmat artistitulokkaat.

Skidit Disko Teurastamon pihalla klo 17–18

Skidit Disko tarjoaa musiikkimatkan lastensävelistä tämän päivän tinkimättömiin hitteihin. Lämminhenkisessä diskossa yhdistyvät tanssittavat bängerit, hauskat leikit, tanssiopetus, mielikuvituksellinen meininki sekä kivat visuaalit. Hyvä meininki kerää tanssilattialle niin aikuiset kuin lapsetkin. Let’s baila!

Adi ja Robin päälavalla klo 18–19

Adi ja Robin ovat maineikkaan Senen veljeskatraan tuoreimmat tulokkaat Suomen musiikkikentällä. Kumpikin siilinjärveläisveljeksistä tekee musiikkia itsenäisesti, mutta keikoilla heidät nähdään yhdessä.

Tänä vuonna 17 vuotta täyttävä Adi (Adilio Sene) julkaisi debyyttisinglensä ’Asioit’ kesällä 2022. Omista elämänkokemuksistaan ammentava artisti työstää parhaillaan loppuvuodesta 2024 ilmestyvää debyyttialbumiaan.

19-vuotiaan Robinin ensisingle ’Sanottavaa’ ilmestyi loppukeväästä 2023. Energistä ja voimaannuttavaa musiikkia tekevä artisti valmistelee niin ikään tänä vuonna ilmestyvää pitkäsoittoaan.

Adi ja Robin tunnetaan myös veljiensä Sexmanen ja Isaac Senen kanssa tehdystä yhteisbiisistä Ihmeperhe ja heidät on nähty vierailemassa näiden keikoilla mm. Ruisrockin, Provinssin ja Blockfestin lavoilla.

Kimppu hoitokotiin

Huomaa myös FloweRescue ry:n ja Helsingin Kahvipaahtimon isännöimä kukkapaja, jossa voit tehdä kimpun lahjoitettavaksi läheisen hoitokodin asukkaalle klo 15.30 alkaen. Nauti samalla Helsingin Kahvipaahtimon kahvista ja herkuista!