Ruokatoimittajien keittiökirppis 20.4.

19.4.2024 / 08:18

Ruokatoimittajien työhuoneellaan järjestämällä keittiökirppiksellä on myynnissä monipuolinen valikoima keittiötarvikkeita. Tarjolla on myös keittokirjoja ja la’korun korvakoruja. 

Chocochili ja Urbaani Vegenda järjestävät paikalle vegaanisen popup-kahvilan, josta saa syötävää pikkunälkään. 

Tervetuloa tekemään löytöjä omaan keittiöön tai kuvausrekvisiitaksi! 

Ruokatoimittajien keittiökirppis
La 20.4. klo 12-17
Teurastamo, Työpajankatu 2 B E


ASTIALÖYTÖJÄ JA KEITTOKIRJOJA

Ruokatoimittajien työhuoneella syntyy toinen toistaan herkullisempia ruokajuttuja ja mainoksia. Näin ollen myös kuvausrekvisiittaa kertyy runsain määrin. Ruokatoimittajien kirppiksellä onkin tarjolla todellisia aarteita.

– Astioita, erityisen kivan näköisiä keittiötarvikkeita ja kaikenlaista rekvisiittaa tulee hankittua mitä erilaisimmista paikoista. Esimerkiksi itseltäni ilmestyi hiljattain Brasserie-kirja, jonka kuvauksia varten keräsin oikean henkisiä astioita ympäri Suomen kirppareilta, myyjäisistä ja keraamikoilta. Nyt nämä löydöt etsivät uutta kotia, kertoo kokki ja ruokatuottaja Prisca Leclerc. Leclercin kirja valittiin Vuoden kotimaiseksi keittokirjaksi vuonna 2023. 

– Paikalla on myös toimittamiamme keittokirjoja omakustannehintaan, Leclerc vinkkaa. 

Kirppiksellä pääsee nautiskelemaan ruokavaikuttajien loihtimista herkuista myös käytännössä: Chocochilin ja Urbaani Vegendan pyörittämä vegaaninen popup-kahvila tarjoilee makeita ja suolaisia herkkuja aina nyhtökauratäytteisistä sämpylöistä erilaisiin pulliin ja brownieihin.