Maagisia makuja HuuHaa astro bar & bistrosta

15.6.2024 / 06:22

Pohjoismaisessakin mittakaavassa ainutlaatuinen HuuHaa astro bar & bistro avasi ovensa Teurastamolla.

Teurastamolla pääsee jatkossa nauttimaan maagisia makuja ihan kirjaimellisesti. Tänään 15.6. avautuva HuuHaa Astro Bar & Bistro loihtii herkkuja sielulle ja mielelle – tähtimerkkien ja tarot-korttien mukaan tietenkin. Mistä idea lähti, ravintolapäällikkö Riikka Atri

– No, itseasiassa omistajamme Anne Penttonen heräsi tähän ideaan yhtenä yönä. Ja kun vastaavaa paikkaa ei taida olla Suomessa eikä koko Pohjoismaissakaan, niin pitihän se aukko paikata! Eli ehkä tämä oli kirjoitettu tähtiin? 

Miten huuhaa sitten näkyy täällä?
– Huuhaa näkyy niin sisustuksessa kuin ruoka- ja juomakonseptissakin. Esimerkiksi cocktaileja on luvassa jokaiselle tähtimerkille omansa, ja raaka-aineina käytetään kaikenlaisia taikayrttejä kuten salviaa, moringaa, laventelia ja hibiskusta. Pikkujoulukautta kohti luvassa on myös erilaisia ohjelmallisia tapahtumapaketteja, ja  polttarisankarille valitaan tietysti menu hänen tähtimerkkinsä mukaan.

– Konseptilla halutaan myös purkaa niinsanottuihin huuhaa-juttuihin liittyvää stigmaa. Kaikkea ei tarvitse ottaa niin vakavasti. 

Mikä on itsellesi mieluisin huuhaan alalaji?
– No, mä tykkään esimerkiksi sellaisesta kansantaruhenkisestä loitsumisesta.

Huuhaa Astrobar avoinna ke-to klo 15-22 ja pe-la klo 14-00