The Helsinki Distilling Company

The Helsinki Distilling Company palauttaa Helsinkiin kunniakkaat viinanpolton perinteet ensimmäisenä yksityisenä tislaamona yli sataan vuoteen. Tislaamoon pääsee myös kurkistamaan tutustumiskierroksella ja tuotteita voi nauttia Tislaamo-Distillery baarissa.

Tislaamo – Distillery Bar
ke-to 16-23
pe 11-02

la 15-02

Avoimet tislaamokierrokset ja tastingit perjantaisin ja lauantaisin klo 18.00. Suosittelemme tekemään varauksen ennakkoon nettisivuiltamme tai soittamalla.

Osoite:
Työpajankatu 2a
Rakennus 3
00580 Helsinki

Yhteystiedot:
+358 40 706 0388
info@hdco.fi
hdco.fi

Sosiaalinen media:
facebook helsinkidistillingcompany
instagram #helsinkidistilling
twitter @HelsinkiDistill

The Helsinki Distilling Company muutti Teurastamon vanhaan saippuatehtaaseen

The Helsinki Distilling Company aloitti toimintansa Teurastamolla 2014 ja nyt viiden vuoden jälkeen tislaamossa valmistuu mm. giniä, viskiä, likööreitä ja pontikkaa. Yhteistyössä Olvin kanssa valmistetaan monia mietoja juomia ja Tislaamon oma Helsinki Long Drink on saanut vakiinnutettua asemansa toimivana janon sammuttajana.
Kaikki tuotteet valmistuvat käsityönä parhaista, kotimaisista raaka-aineista – suurella rakkaudella.

The Helsinki Distilling Companyn baari The Distillery Bar on tislaamon yläkertaan rakennettu täyden palvelun ravintola. Tarjolla on täysi kattaus HDCO:n omia tuotteita tutuista juomista sesonkituotteisiin, laaja valikoima muiden valmistajien viskejä ja ginejä, ja lisäksi asiakkaat pääsevät maistelemaan muun muassa huipputasoista tequilaa ja mezcalia. Laadukkaiden juomien lisäksi Tislaamon baari tarjoaa ruokaa valomerkkiin asti. Viikonloppuisin Distillery Bar tarjoaa musiikkia vaihtuvien bändien tai dj:den toimestaViihtyisällä terassilla on erikoisuutena lähes 100 vuotta vanha raitiovaunu, joka toimii myös tapahtumapaikkana ja on luonnollisesti anniskelualuetta.

Tislaamoon voi kurkistaa tutustumiskierroksella, jonka aikana tutustellaan esimerkiksi viinanpolton saloihin, tuoksutellaan apteekkarinpulloja ja opitaan miksi suomalainen vesi ja korkealaatuiset tisleet sopivat niin hyvin yhteen. Tislaamo on tiiviisti mukana menossa myös Teurastamon tapahtumissa.

Varaa oma tislaamokierros tästä (hdco.fi)

 

hdco