The Helsinki Distilling Company

The Helsinki Distilling Company palauttaa Helsinkiin kunniakkaat viinanpolton perinteet ensimmäisenä yksityisenä tislaamona yli sataan vuoteen. Tislaamoon pääsee myös kurkistamaan tutustumiskierroksella ja tuotteita voi nauttia Tislaamo-Distillery baarissa.

Tislaamo – Distillery Bar
ke-to 16-23
pe-la 16-02
Tislaamo auki kierrosten aikana

Osoite:
Työpajankatu 2a
Rakennus 3
00580 Helsinki

Yhteystiedot:
+358 40 648 4534
info@hdco.fi
hdco.fi

Sosiaalinen media:
facebook helsinkidistillingcompany
instagram #helsinkidistilling
twitter @HelsinkiDistill

The Helsinki Distilling Company muutti Teurastamon vanhaan saippuatehtaaseen

The Helsinki Distilling Company aloitti toimintansa Teurastamolla elokuussa 2014. Tislaamossa valmistuu nyt giniä, viskiä, Apple Jackia ja modernia lonkeroa, Helsinki Long Drinkiä. Kaikki tuotteet valmistuvat käsityönä parhaista, kotimaisista raaka-aineista – suurella rakkaudella.

The Helsinki Distilling Company avasi oman baarin tislaamon yläkertaan joulukuussa 2016. Tarjolla on täysi kattaus HDCO:n omia tuotteita tutuista juomista sesonkituotteisiin, laaja valikoima muiden valmistajien viskejä ja ginejä, ja lisäksi asiakkaat pääsevät maistelemaan muun muassa huipputasoista tequilaa ja mezcalia. Laadukkaiden juomien lisäksi Tislaamon baari tarjoaa ruokaa valomerkkiin asti.

Tislaamoon voi kurkistaa tutustumiskierroksella, jonka aikana tutustellaan esimerkiksi viinanpolton saloihin, tuoksutellaan apteekkarinpulloja ja opitaan miksi suomalainen vesi ja korkealaatuiset tisleet sopivat niin hyvin yhteen. Tislaamo on tiiviisti mukana menossa myös Teurastamon tapahtumissa.

Varaa oma tislaamokierros tästä.

 

hdco