Vuokraa Teurastamon sauna!

Vuokraa porukallesi teurastajien sympaattinen kellarisauna

Teurastamon entisen hallintorakennuksen takapihalla sijaitsevaa Teurastamon saunaa voi vuokrata omaan käyttöön. Saunatiloista on suora pääsy Teurastamon pihalle, jossa voi vilvoitella tai vaikkapa käristää makkarat pihan isossa grillissä. Kesäisin pihapelejä kaipaaville saunojille löytyy välineet mölkyn, petankin, mökkitikan, kroketin ja pingiksen pelaamiseen.

Saunaan mahtuu kerralla noin 10-15 henkilöä ja oleskelutiloihin saman verran. Puitteet löytyvät siis suurtenkin kekkereiden järjestämiseen. Saunassa on vietetty niin synttäreitä, polttareita kuin firman bileitä. Saunailtaa voi jatkaa illallisen merkeissä alueen ravintoloissa. Saunatiloista löytyy toki myös jääkaappi, ja siellä saa nauttia omia virvokkeita. Tilasta löytyvään Tivoli Audio -radioon saa piuhalla omat musiikit esimerkiksi puhelimesta tai tabletista.

Varaukset ja hinnasto

Saunatilat vuokrataan koko illaksi klo 16-24
Saunavuokra on 275 euroa
Valmiit paketit ruokineen ja tarjoiluineen sovittavissa erikseen Teurastamon ravintoloiden kanssa.

Saunan avainten noutaminen ja palauttaminen

Saunan avaimet voi noutaa Tukkutorin asiakaspalvelusta henkilötodistusta vastaan yhtä arkipäivää ennen saunan käyttöajankohtaa.

Avain palautetaan seuraavana arkipäivänä Tukkutorin asiakaspalveluun tai muuten sopimuksen mukaisesti.

Tukkutorin asiakaspalvelu palvelee seuraavasti:

ma-to klo 8-16
pe klo 8-14

Vanha talvitie 10 H, 2. krs
00580 Helsinki
(09) 310 23565

HUOM! Teurastamon pihan grilli on saunan välittömässä läheisyydessä ja siksi myös saunojien käytettävissä kesäisin. Huomioithan kuitenkin, että piha kuuluu kaikille kaupunkilaisille, eikä esim. grilliä voi siksi varata ainoastaan saunaporukan käyttöön, vaan on tehtävä tilaa myös muille halukkaille. Sopu sijaa antaa!

Varaa Sauna tästä