Vuokraa Teurastamon sauna!

Vuokraa porukallesi teurastajien sympaattinen kellarisauna

Teurastamon entisen hallintorakennuksen takapihalla sijaitsevaa Teurastamon saunaa voi vuokrata omaan käyttöön. Saunatiloista on suora pääsy Teurastamon pihalle, jossa voi vilvoitella tai vaikkapa käristää makkarat pihan isossa grillissä. Kesäisin pihapelejä kaipaaville saunojille löytyy välineet mölkyn, petankin, mökkitikan, kroketin ja pingiksen pelaamiseen.

Saunaan mahtuu kerralla noin 10-15 henkilöä ja oleskelutiloihin saman verran. Puitteet löytyvät siis suurtenkin kekkereiden järjestämiseen. Saunassa on vietetty niin synttäreitä, polttareita kuin firman bileitä. Saunailtaa voi jatkaa illallisen merkeissä alueen ravintoloissa. Saunatiloista löytyy toki myös jääkaappi, ja siellä saa nauttia omia virvokkeita.

Varaukset ja hinnasto

  1. Saunatilat vuokrataan koko illaksi klo 16-24
  2. Saunavuokra on 280 euroa
  3. Valmiit paketit ruokineen ja tarjoiluineen sovittavissa erikseen Teurastamon ravintoloiden kanssa.
  4. Löytötavaroita voi tiedustella Tukkutorin asiakaspalvelusta (hel.fi)

Saunan avainten noutaminen ja palauttaminen

Saunan avaimet voi noutaa Tukkutorin asiakaspalvelusta henkilötodistusta vastaan yhtä arkipäivää ennen saunan käyttöajankohtaa.

Avain palautetaan seuraavana arkipäivänä Tukkutorin asiakaspalveluun tai muuten sopimuksen mukaisesti.

Katso Tukkutorin asiakaspalvelun yhteystiedot (hel.fi).

HUOM! Teurastamon pihan grilli on saunan välittömässä läheisyydessä ja siksi myös saunojien käytettävissä kesäisin. Huomioithan kuitenkin, että piha kuuluu kaikille kaupunkilaisille, eikä esim. grilliä voi siksi varata ainoastaan saunaporukan käyttöön, vaan on tehtävä tilaa myös muille halukkaille. Sopu sijaa antaa!

Varaa sauna saunaonline.fi-sivustolta