Teurastamon syksyn herkkumarkkinoilla pääosassa ovat satokauden antimet, sisäviljely, viinit ja arjen design!

Kausittaisten Teurastamon Herkkumarkkinoiden sarjassa on kevään ja grillikauden jälkeen päästy kolmanteen osaan: satokauteen. Kaikkien tapahtumien keskiössä on ruokapöydän maut, ideat ja design.

Syyskuun 22. päivä Teurastamo järjestää tapahtuman, joka kokoaa yhteen satokauden herkut, maistuvaa katuruokaa, paikallisia viljelijöitä ja tuottajia, tuote-esittelijöitä ja tietysti mielenkiintoista keskusteluohjelmaa. Herkkumarkkinat on osa Teurastamon toimintaa, jonka tavoitteena on maistuvampi Helsinki. Herkkumarkkinoiden näyttämönä toimii Teurastamon uniikki miljöö; pihapiiri ja sen monet sisätilat. 

Syyskuussa luonto kattaa pöydän ja eletään tuoreiden makujen aikaa. Sadonkorjuu ja kauden vaihtuminen pitää viljelijät ja ruoan tuottajat kiireisinä, jokamiehenoikeudet vievät metsäretkille ja säilömisen niksejä pohditaan joka kodissa. Teurastamon herkkumarkkinoilla pääset mukaan sadonkorjuun tunnelmaan. Tarjolla on mm. Leivonta-workshoppeja, kalankäsittelykoulu, kukkakimppujen tekoa ja sisäviljelyesittelyä. Lisäksi tarjolla on myös naturaviinien maistelua. Tapahtumassa on myös poniratsastusta lapsille. Lisää siis markkinat kalenteriisi ja tule syömään, shoppailemaan ja inspiroitumaan!

 Teurastamon Herkkumarkkinat / Satokausi

LA 22.9. klo 11-17, vapaa pääsy

Teurastamo, Työpajank. 2, 00580 Hki

LISÄTIEDOT

Facebook event: https://www.facebook.com/events/337850156957045/