Teurastamon syksy 2023

Tänä syksynä Teurastamo on täynnä elämää – etenkin yöelämää! 

  • Tämän syksyn uutuus on legendaarisen DTM-yökerhon avautuminen Teurastamolle. Yökerho on auki perjantai- ja lauantai-iltaisin. Koko Teurastamon väki toivottaa yökerhon asiakkaineen lämpimästi tervetulleeksi alueelle!
    Tutustu tarkemmin DTM:n sivuilta.

 

  • Iso uudistus on tapahtunut myös B-Siden päädyssä, kun B-Smokery lähti ansaitulle tauolle ja tilalle avautuu Brutto – baari, josta saa hyvää ruokaa. Nappaa Instagramista lisätiedot!

 

  • Yöeläjiä varten myös Teurastamon oma pizzeria, Pizzala, on päivittänyt sekä menun että aukioloaikansa ja palvelee nyt perjantaisin ja lauantaisin puoleenyöhön asti! Uusi juttu on myös Lasten oma pizzakoulu, joka järjestetään marraskuussa sunnuntaisin – tutustu tarkemmin ja ilmoittaidu pian!

 

  • Myös Tislaamon ravintola on päivittänyt sekä menun että huikean coctail-valikoimansa. Ja tietysti Helsingin ainoan tislaamon kierrokset ja tastingit jatkuvat läpi syksyn: kaikille avoimia kierroksia järjestetään niin tislaamolla kuin viskikellarilla perjantaisin ja lauantaisin. Ryhmille räätälöidään sopiva paketti!

 

  • Kuumat latinorytmit jatkuvat myös kelien kylmetessä Lopez & Lopezin tiloissa. Lue lisää täältä!

 

  • Vaikka Teurastamon yöelämä on syksyllä liekeissä, ei Teurastamo tietenkään olisi mitään ilman monipuolista ja kattavaa lounastarjontaa. Seuraa Miss Bowlin, Kellohallin, Paleman, Teurastamon Portin, Tukkutorin kalan, Lopez & Lopezin ja Tislaamon vaihtuva lounastarjonta täältä – äläkä unohda napata jälkkärikahveja Kahvipaahtimolta!

 

  • Joulu on melkein nurkan takana… ja tämä tarkoittaa tietysti Teurastamon Joulumarkkinoita! Jo kymmenettä kertaa järjestettävä perinteinen tapahtuma on luvassa 17.-18.12. Lue lisää täältä!