MILLAINEN ON TEURASTAMON  KESÄPIHA  2022?

Vastaa ja vaikuta!

Teurastamon kesäpiha on kaikille avoin viihtymis – ja kohtaamispaikka, jonka kehittämiseksi haemme ideoita ja ehdotuksia kesäksi 2022!

Piha-alue on kehittynyt vuosittain vastaamaan kaupunkilaisten toiveita ja nyt voit vaikuttaa mitä uutta voisi olla tulossa tänä kesänä. 

Ideoi ja ehdota – otamme vastaan ehdotuksia emaililla:

info@teurastamo.com

Vastaamalla voi voittaa lahjakortin alueen palveluihin!

Kesäpiha on kehittynyt vuosittain alueen yrittäjien vapaaehtoisvoimin ja yhteistyössä Tukkutorin kanssa.

Vuonna 2020 tavattiin Teurastamon päätyyn suuri kaikille avoin terassi. Vuonna 2021 sinne rakennettiin pieni lava ja petanque -kenttä.  Samalla pihalle rakennettiin tikanheittopiste, tuotiin koristeline sekä piha-alueelle muita erilaisia pihapelejä. Päätyyn tuli myös Helsinki -peli, jossa voi noppaa heittämällä pystyi pelaamaan tiensä läpi Helsingin alueen maahan maalattujen kohteiden kautta. 

Lisäksi kaikille avoin grilli on ollut käytössä päivittäin klo 06-22. 

Teurastamon kesäpiha 2022 - kysely!

Mitä uudistuksia toivoisit kesäpihalle 2022?

Teurastamon kesäpiha - yleistietoa
Aukioloajat: Pihapiiri avoinna kaikille 06-00, kaikille avoimen grillin käyttö Klo 06-22
Tekemistä:Pihalla erilaisia pelejä ja tekemisen paikkoja esim. pingis petanque -alue, tikkatauluja, Helsinki -peli ja niin edelleen. Paikkoja ei voi varata, käyttö vuoronvaihdoista sopien.
Tapahtumia: Teurastamolla kaikille avoimia tapahtumia läpi koko kesän (vuoden 2022 ohjelma varmistumatta). Jazzia, DJ't ja muuta vaihtelevaa ohjelmaa.


Kesäpihalla tavataan – tiedote 2021

Kalasataman kainalossa sijaitsevalla ruoka- ja kaupunkikulttuurikeskittymä Teurastamolla avautuu taas kaupunkilaisten kesäpiha, nyt suurempana kuin koskaan.

Tunnelmallisten 1930-luvun punatiilirakennuksien reunustaman pihan täyttävät terassipöydät, joiden äärelle kaupunkilaiset sekä matkailijat voivat asettua nauttimaan ravintoloiden laadukkaasta ruoka- ja juomatarjonnasta kuin eteläeurooppalaisilla kesäaukioilla konsanaan. Pöytäpaikkoja on runsaasti ja suuri piha sekä viheralue takaavat riittävät turvavälit.

Teurastamon alue on tunnettu rennon ja leppoisan ilmapiirinsä lisäksi ensiluokkaisesta ja monipuolisesta ravintolatarjonnasta. Maineikkaiden ravintoloiden lisäksi alueella palvelevat paikallisten arvostamat leipomo, kahvipaahtimo, jäätelötehdas ja tislaamo, joiden tuotteita voi myös ostaa mukaan.

Terassikesä levittäytyy koko Teurastamon alueelle ja pääroolissa ovat Teurastamolaiseen tyyliin makujen käsityöläiset.

Alueen ravintoloissa järjestetään myös pienimuotoista ohjelmaa pitkin kesää. Suosittu yhteiskäyttögrilli on kaikkien kaupunkilaisten vapaassa käytössä. Pihalle rakennettu puuhakoppi ja sieltä lainattavissa olevat lelut pitävät huolen perheen pienimpien viihtyvyydestä. Piha-alueella voi myös pelata pingistä. Eipä Teurastamoa suotta ole tituleerattu kaupunkilaisten omaksi takapihaksi ja olohuoneeksi.

Teurastamon pääty on tunnelmallinen
terassialue jossa voi nauttia Pizzalan, B-Smokeryn sekä Lopez y Lopezin antimista!

Kesäpiha on avoinna kaikille klo 22 asti ja alueen ravintolat palvelevat lounaasta iltaan asti. Sadesään sattuessa pöytiä suojaavat telttakatokset.

Teurastamon päädyssä on katos, jonka alla on lämpölamput ja suoja myös kylmemmille kesäilloille.

Tavataan ja nautitaan kesästä yhdessä Teurastamolla!

Teurastamo on Helsingin ruokakulttuurin keskus, jossa on ainutlaatuista pientuotantoa sekä korkealaatuisia ravintoloita. Vuonna 2012 kaupunkilaisille avautunut vanha teurastamolaitos on 1930-luvun punatiilirakennuksien keskittymä, jonka sydämenä on tunnelmallinen ja kaikille kaupunkilaisille avoin sisäpiha. Teurastamo sijaitsee Tukkutorin alueella Helsingin Hermannissa ja aluetta hallinnoi Helsingin Tukkutori.