TEURASTAMON SUURI KESÄPIHA  2021!

Viime kesänä suuren suosion saanut Teurastamon kesäpiha on avautunut jälleen! 

Koko pihapiiri on yksi suuri jättimäinen terassi, jossa on monenlaista tekemistä. Tälle kesälle uutuutena on petanque-alue jonne voi tulla pelaamaan, tikanheittopisteet, koristeline sekä muut erilaiset pihapelit. Erityisen maininnan ansaitsee Helsinki -peli, jossa voi noppaa heittämällä pelata tiensä läpi Helsingin alueen maahan maalattujen kohteiden kautta!

Tietenkin alueen terassit palvelevat ja yleinen, kaikille avoin grilli on käytössä.

Lisäksi on tapahtumia läpi kesän ja Teurastamo sykkii keskiviikosta lauantaihin erilaisten ohjelmien myötä. Keskiviikkoisin on Jazz picnic, Torstaisin raikaa Singan karaoke ja perjantaisin kuunnellaan DJ-soitantaa levysessioissa. Lauantaisin on vaihtelevaa ohjelmaa kirppareista pienempiin esiintyjiin. 

Teurastamon kesäpiha 2021 - Tekemisen kesä!
Aukioloajat: Pihapiiri avoinna kaikille 06-00, kaikille avoimen grillin käyttö Klo 06-22
Tekemistä: Pihalla erilaisia pelejä ja tekemisen paikkoja esim. pingis. petanque -alue, tikkatauluja, Helsinki -peli ja niin edelleen. Paikkoja ei voi varata, käyttö vuoronvaihdoista sopien.
Tapahtumia: Teurastamolla kaikille avoimia tapahtumia rajoitteiden puitteissa läpi koko kesän. Keskiviikkoisin Jazz, torstaisin karaoke, perjantaisin DJ't ja lauantaisin vaihtelevaa ohjelmaa.
Tulossa: Teurastamon sauna on remontissa ja sen valmistuttua myös yleisia saunavuoroja luvassa!


Kesäpihalla tavataan – tiedote

Kalasataman kainalossa sijaitsevalla ruoka- ja kaupunkikulttuurikeskittymä Teurastamolla avautuu taas kaupunkilaisten kesäpiha, nyt suurempana kuin koskaan.

Tunnelmallisten 1930-luvun punatiilirakennuksien reunustaman pihan täyttävät terassipöydät, joiden äärelle kaupunkilaiset sekä matkailijat voivat asettua nauttimaan ravintoloiden laadukkaasta ruoka- ja juomatarjonnasta kuin eteläeurooppalaisilla kesäaukioilla konsanaan. Pöytäpaikkoja on runsaasti ja suuri piha sekä viheralue takaavat riittävät turvavälit.

Teurastamon alue on tunnettu rennon ja leppoisan ilmapiirinsä lisäksi ensiluokkaisesta ja monipuolisesta ravintolatarjonnasta. Maineikkaiden ravintoloiden lisäksi alueella palvelevat paikallisten arvostamat leipomo, kahvipaahtimo, jäätelötehdas ja tislaamo, joiden tuotteita voi myös ostaa mukaan.

Terassikesä levittäytyy koko Teurastamon alueelle ja pääroolissa ovat Teurastamolaiseen tyyliin makujen käsityöläiset.

Alueen ravintoloissa järjestetään myös pienimuotoista ohjelmaa pitkin kesää. Suosittu yhteiskäyttögrilli on kaikkien kaupunkilaisten vapaassa käytössä. Pihalle rakennettu puuhakoppi ja sieltä lainattavissa olevat lelut pitävät huolen perheen pienimpien viihtyvyydestä. Piha-alueella voi myös pelata pingistä. Eipä Teurastamoa suotta ole tituleerattu kaupunkilaisten omaksi takapihaksi ja olohuoneeksi.

Teurastamon pääty on tunnelmallinen
terassialue jossa voi nauttia Pizzalan, B-Smokeryn sekä Lopez y Lopezin antimista!

Kesäpiha avautuu kesäkuun alussa kun alue täyttyy pöydistä ja istuimista. Aurinkoinen piha on avoinna kaikille klo 22 asti ja alueen ravintolat palvelevat lounaasta iltaan asti. Sadesään sattuessa pöytiä suojaavat telttakatokset.

Teurastamon päädyssä on katos, jonka alla on lämpölamput ja suoja myös kylmemmille kesäilloille.

Tavataan ja nautitaan kesästä yhdessä Teurastamolla!

Toivomme, että alueella vierailevat kaupunkilaiset ottavat huomioon riittävät turvavälit ja pitävät huolta käsihygieniastaan. Ravintoloissa asioiville on tarjolla mahdollisuus käsienpesuun ja käsihuuhteisiin.

Teurastamo on Helsingin ruokakulttuurin keskus, jossa on ainutlaatuista pientuotantoa sekä korkealaatuisia ravintoloita. Vuonna 2012 kaupunkilaisille avautunut vanha teurastamolaitos on 1930-luvun punatiilirakennuksien keskittymä, jonka sydämenä on tunnelmallinen ja kaikille kaupunkilaisille avoin sisäpiha. Teurastamo sijaitsee Tukkutorin alueella Helsingin Hermannissa ja aluetta hallinnoi Helsingin Tukkutori.