Teurastamon Perjantai:
musadiggareiden letkeissä iltatapahtumissa soi funk, jazz ja reggae

Teurastamon Perjantai -tapahtumasarja lähtee käyntiin 3. kesäkuuta.
Kesäperjantaisin Teurastamon alkuilloissa nähdään monipuolinen kattaus kulttuurisisältöjä rennolla otteella. Pihalla leppoisan kesäistä musisointia on mukava kuunnella terasseilta, tuoreelta tuoksuvalta nurmikolta tai kaupunkilaisten yhteiskäytössä olevan grillin luota.

Kesän kattauksessa nähdään monipuolisesti liveartisteja funkista reggaeen ja elektrosta jazziin. Perjantain alkuillassa levysoitinten takaa voi tavata tuttuja kasvoja eri levykaupoista ja loppukesästä juhlitaan kasvis- ja vegaaniruokafestivaalia.

Tapahtumasarjan ensimmäisessä avausjaksossa “The Grand Opening” viihtyvyydestä vastaavat omilla tinkimättömillä levyvalikoimillaanmusakauppiaat Hakaniemestä Kalasatamaan. Mukana Teurastamon Perjantaissa ovat levysepät Black & White Records, Combat Records, Fennica Records, Fresh Garbage Records, Katin Tavara,Levykauppa Äx sekä Hakaniemi Rolling Records. Sielun ja mielen lisäksi ravituksi tulee myös keho, sillä alueen monipuolista ruoka- ja juomatarjoilua on täydentämässä ruokafillarijengiläiset Ice Dream Bike, Lemonade Bike, Popsykkeli ja Vihreä Kana.

Lapsiperheiden toiveita kunnioittaen Teurastamon Perjantain aikana pihalla on tänä kesänä myös puuhanurtsi lapsille. Siellä viihtyvät muksut ja vanhemmat, jotka pitävät saippuakuplista, pelleistä (ei niistä pelottavista), liitupiirustuksesta, ilmapalloista sekä muusta kivasta ja leikkisästä!

Teurastamon Perjantai järjestetään 3.6., 10.6., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7., 5.8., 12.8., 19.8. ja 26.8 klo 16-22.