Teurastamon kesä 2023

Teurastamon piha on taas herännyt eloon ja tapahtumia riittää moneen  makuun. Grillikatos on kaikkien vapaasti käytettävissä ja riippumattoon kelpaa kellahtaa vaikka kesken lounastauon.

Tänäkin kesänä Teurastamolla riittää tapahtumia laidasta laitaan. Teurastamon piha-alueen tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia.

Teurastamon innokkaat yrittäjät järjestävät myös useita omia tapahtumia, joista ilmoitellaan toimijoiden omilla nettisivuilla ja/tai sosiaalisen median kanavista sekä Teurastamon tapahtumat -sivulla.

Teurastamon kesän ohjelma päivittyy ja täydentyy jatkuvasti – Seuraile siis kanaviamme! 

Tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme Teurastamon urbaanissa kesäkeitaassa!

Ilmaistapahtumia Teurastamon kesäpihalla:

Ohjelma päivittyy kesän aikana. 

 • Perjantain Afterwork 
  DJ:t viihdyttävät perjantaisin eri puolilla Teurastamon kesäterasseja. Lisätietoja täällä.
 • Jazz-keskiviikot 
  Tuttuun tapaan kesäkeskiviikoisin Teurastamolla soi taas jazz. Houseband vaihtuvien vierailijoiden kanssa valtaa lavan klo 17, minkä jälkeen ilta jatkuu jamien merkeissä. Lisätietoa täältä.

 • Kesäpelejä Teurastamolla!
  Tislaamon päädyssä olevassa Leikkimökissä on kaikkien vapaaseen käyttöön tarjolla on mm. mölkkyjä, petankkia, kroketti, frisbee, tikkataulu… Pelimökki on auki keskiviikko-, torstai- ja perjantai-iltapäivinä/iltoina. Ota kamut kasaan ja tule pelailemaan! 

 • Torstai-tanssit 29.6.-17.8.
  Keskikesällä Teurastamon torstait menevät tanssin pyörteissä, kun Kaupunkitanssit saapuu Teurastamolle. Luvassa kaikille avointa ja maksutonta paritanssiopetusta klo 17.30-18.15. Lisätietoja täällä.
 • Taiteiden yö Teurastamolla 17.8.
  Alkuillasta Mimmit tulee kylään Teurastamolle ja luvassa on niin Mimmit peinttaa -livemaalausta, katutaidetyöpaja että Mimmit räppää Open Mic. Lue lisää täältä!

  Ilta jatkuu Lyhärien Yöllä, jossa nähdään Teemu Nikin parhaat, kansainvälisesti palkitut, lyhytelokuvat. Ihastuttavassa ulkoilmanäytöksessä paikalla myös Nikki ja näyttelijöitä! Lue leffaillasta lisää täältä!

 • Rumba Latina Party 19.8.
  Valmistaudu tanssimaan läpi yön Teurastamon latinojuhlissa! Ilta aloitetaan ulkolavalla Kahvipaahtimon päädyssä ja menoa jatketaan pikkutunneille Lopez&Lopezin tiloissa.