Teurastamo vahvistaa tapahtumaosaamistaan – uutena tuottajana aloittaa Kristian Schmidt

Teurastamon uudeksi tuottajaksi valittu, ravintola- ja tapahtuma-alalta sekä taiteen ja elokuvien parista tuttu 38-vuotias Kristian Schmidt, aikoo tuoda Teurastamon alueelle uutta ohjelmaa ja toimintaa, mutta pitää mukana myös vanhat suosikit. Schmidtin yli 15 vuoden työkokemus kulttuurialalta ja näyttö ravintolayrittäjänä vakuuttivat Teurastamon toimijat.

”Kristianilta löytyy vankkaa tapahtuma-alan osaamista kuin avarakatseisuuttakin. Hän myös ymmärtää ajatustapaamme; kun lähdetään yhdessä kehittämään toimintaa, on tärkeää, että puhumme samaa kieltä. ” – Kellohallin ravintoloitsija ja Teurastamon yritysyhdistyksen puheenjohtaja Matti Santala summaa.

Kristian uskoo ruohonjuuritason ja suurten tapahtumien liittoon ja ketterään, ajantasaiseen tiedotukseen. Hihassa kutittelee tukku ässiä, joita paljastetaan kevään kuluessa. On jotain somenatiiville yössä pörrääjälle, letkeälle kaupunkilaishumppaajalle ja isoäidille lapsenlastensa kanssa. Jatkossakin kaupunkilaiset löytävät Teurastamon tarjonnasta oman suosikkinsa ja voivat suunnata luottavaisin mielin Tukkutorin suuntaan.

Teurastamon tapahtumatuottajan saappaat ovat suuret, mutta tuoreen tuottajan puntti ei kuitenkaan tutise.

Tiukkaan tahtiin tottunut Kristian heittää dj-keikkoja, soittaa kitaraa ja rakastaa ystäville kokkaamista. Niin tuotanto- kuin suunnittelutöitäkin työhistoriansa aikana tehneen miehen CV on pitkä ja täynnä monenlaisia projekteja ja luottamustehtäviä. Suurin yksittäinen työ on oman liveklubin perustaminen, sen johto ja tuotanto yli seitsemän vuoden ajan.

”Yli 3000 buukatun bändin ja satojen tapahtumien jälkeen oli aika antaa kapula eteenpäin. Nyt voin keskittää paukkuni kotikaupunkiini.” – tuumii Teurastamon uusi tuottaja Schmidt.