Teurastamo ja alueen yritykset lähtivät mukaan Lux Helsingin valohaasteeseen.

Teurastamo ja lähialueen yritykset tuovat Lux Helsingin valohaasteen etujoukkoina Flowers Of Life -valoteoksen Kalasataman kulmille. Teos hohtaa iltaisin Teurastamon pihassa kaikkien nähtävillä. 

Myös innokkaat valotaiteilijat ovat tervetulleita osallistumaan valohaasteeseen Teurastamon “valopihalla”.

Teurastamo ja joukko Tukkutorin alueen yrityksiä tarttuivat Lux Helsingin tämän vuoden valohaasteeseen. Sen nimissä Teurastamon pihalle kohoaa Flowers Of Life -kollektiivin näyttävä valoinstallaatio. Tämä ja muut pihan valot luovat loistetta pimeään marraskuun puolesta välistä joulukuun alkuun.

Valohaaste on Lux Helsingin lanseeraama näytön paikka, jossa kuka tahansa voi rakentaa oman valoteoksensa omalle pihalle, työpaikalle, kouluun tai vaikka kerrostalon ikkunarivistöön. Tänä vuonna valohaasteen etujoukoissa valon voimaa pimeään ovat tuomassa mm. Amnesty International, Annantalo, Helsingin Kaupunginteatteri ja Kansallismuseo.

Haasteeseen osallistutaan jakamalla Instagramissa kuva tai video teoksesta hashtagia #valohaaste käyttäen. Viime vuonna Valohaasteeseen saatiin noin 400 julkista teosta.
Oman valoteoksen voi tuoda loistamaan vaikka Teurastamon pihalle. Ota meihin yhteyttä joko yksityisviestillä Facebookissa tai osoitteeseen: info@teurastamo.com

Lue lisää haasteesta ja sen palkinnoista: https://www.luxhelsinki.fi/valohaaste/

Teurastamon valoinstallaation takana oleva Flowers Of Life -kollektiivi on suomalainen UV-valoihin ja kolmiulotteisiin teoksiin erikoistunut tekijäryhmä. Se on edustanut töillään 24 eri maassa. Flowers Of Life tunnetaan tapahtumien säväyttävistä koristelusta. Kollektiivin teoksia on ollut näytillä Linnanmäen valokarnevaaleilla, Korkeasaaren Kissojen yössä, Slushissa sekä tietenkin myös Lux Helsingissä.

TEURASTAMON VALOINSTALLAATIOTA OVAT TÄHÄN MENNESSÄ TUKEMASSA:

Helsingin Kaupunki, Heinon Tukku, Lagerblad Foods, SLO, Kukkatoimitus, Ropakonnokka, Kaivokukka, Olvi ja Merilux