• Ilmaistapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Ruokaa ja juomaa

9.4.

What’s Cooking Helsinki

Kevään kiinnostavin ruokatapahtuma järjestetään lauantaina 9. huhtikuuta Teurastamon Kellohallissa ja Flavour Studiolla.

What’s cooking Helsinki on uudenlainen ruokatapahtuma, joka pidetään Helsingin Teurastamolla lauantaina 9.4.2016. Ruokakarnevaalimme keskipisteenä ovat ruoka- ja leivontabloggaajat, jotka pitävät kokkausnäytöksiä päivän aikana omista suosikkiresepteistään. Jokaisesta kokkausnäytöksestä saa mukaansa paljon tietoa, ideoita sekä tietysti herkullisen reseptin.

Tule seuraamaan lempibloggaajasi kokkausnäytöstä, saamaan uusia ideoita, oppimaan keittiöniksejä ja nauttimaan kevään kiinnostavimmasta ruokakarnevaalista! Näytökset pidetään klo 12-17 Teurastamon Kellohallissa ja tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Näytöskeittiöiden ohjelma ja aikataulu tarkentuvat helmikuun lopussa.

What’s cooking Helsinki -päivä päättyy kiinnostavaan illalliseen, joka järjestetään kellohallissa. Lisää tietoa illallisesta ja illalliskortin hinnasta tulee pian sivujen Illallinen-osioon.

Ruokakarnevaalimme keskipisteenä ovat ruoka- ja leivontabloggaajat, jotka pääsevät tapaamaan kollegoitaan, pitämään hauskaa, inspiroitumaan, oppimaan ja näyttämään kyntensä keittiönäytöksissä. Oletpa sitten vasta aloittanut tai monta vuotta kirjoittanut, tiheästi tai harvakseltaan julkaiseva, kaupallinen tai epäkaupallinen, suurelle yleisölle tai omalle perheelle kirjoittava bloggaaja – kunhan bloggaat ruoasta, tämä päivä on juuri sinulle!

Olemme suunnitelleet kiinnostavan Bloggers only -ohjelman, joka koostuu aamuseminaarista ja työpajoista sekä vain bloggaajille avoinna olevasta Bloggers’ backstagesta. Lisäksi kellohallin tiloihin on päiväksi pystytetty 4 näytöskeittiötä, joissa bloggaajat pääsevät kokkaamaan ja leipomaan reseptejään sekä bloggaajakollegoille että paikalle saapuneelle ruoasta kiinnostuneelle yleisölle. Keittiöissä pääsee verestämään esiintymistaitojaan, jakamaan suosikkireseptejään, ruoanlaittovinkkejä ja tapaamaan blogin lukijoita.

Illan päätteeksi kaikki halukkaat kutsutaan osallistumaan Kellohallissa järjestettävään spesiaali-illallisen. Lisätietoa illallisesta ja bloggaajien illalliskortin hinnasta julkaistaan pian.

Lämpimästi tervetuloa viettämään päiväksi ruokakarnevaalia! Päivä on kaikille bloggaajille ilmainen ja siihen saa ilmoittautua kuka tahansa, joka pitää ruoka- tai leivonta-aiheista blogia. Näytöskeittiöpaikkoja on yhteensä 16 ja kokkausvuorot arvotaan kaikkien niistä kiinnostuneiden kesken.

Ilmoittaudu mukaan kevään hauskimpaan ruokapäivään nyt! Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

What’s cooking Helsinki -tapahtuman järjestävät Helsinki Food Company Oy ja Makua Oy.

whatscookinghel@gmail.com
040 830 8973/Johanna
040 587 8053/Mari

Lisätiedot bloggaajille mari.cadaut@viestintamakua.fi

Kuva: Eetu Ahanen, Teurastamon Helsinki Night Market 2015