• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Ruokaa ja juomaa

8.4.

What’s cooking Helsinki 2017

What’s cooking Helsinki, ruokakarnevaali lauantaina 8.4.2017.

Tule seuraamaan lempibloggaajasi kokkausnäytöstä, saamaan uusia ideoita, oppimaan keittiöniksejä ja nauttimaan kevään kiinnostavimmasta ruokakarnevaalista! Näytökset pidetään klo 12-17 Teurastamon Kellohallissa ja tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Täältä pääset kokkausnäytösten aikatauluihin 

What’s cooking Helsinki -tapahtuman keskipisteenä ovat ruoka- ja leivontabloggaajat, jotka nousevat näytöskeittiöihin ja pitävät kokkausnäytöksiä päivän aikana omista suosikkiresepteistään. Vege-, leivonta-, ja maustaminen ja marinointi-teemaisissa keittiöissä kokataan herkullista ruokaa ja mukaan saa paljon tietoa, ideoita sekä tietysti herkullisen reseptin.

Samaan aikaan järjestetään myös ruoka- ja sisustusbloggaajien kirppis, jossa bloggaajat myyvät astioita, kuvausrekvisiittaa ja paljon muuta. Tervetuloa tekemään löytöjä!

What’s cooking Helsinki -päivä päättyy kiinnostavaan illalliseen, joka järjestetään Kellohallissa. Lisää tietoa illallisesta ja illalliskortin hinnasta löydät What´s Cooking -sivujen Illallinen-osiosta ja Teurastamon nettisivuilta. Illalliskortin voi myös ostaa suoraan oheisen linkin kautta.