• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Pihatapahtumia

14.5.

Kotipuutarha VERSOO

Tule tutustumaan kevään vihertrendeihin Kotipuutarha-lehden ja Puutarhaliiton järjestämässä puutarha-alan ulkoilmatapahtumassa

Kotipuutarha VERSOOo on tapahtuma, jossa kaupunkilaiset kohtaavat kukkivan ja satoisan puutarhan Teurastamolla. Asfalttipihoilla versoaa uudenlainen yhteisöllinen puutarhakulttuuri city-viljelyksineen, kaupunkimehiläisineen, parveke- ja kattopuutarhoineen ja vihreän voimasta innostuneine asukkaineen. On siis selvää, että puutarha, kasvit ja viljely kiinnostavat myös kaupunkilaisia.

Kotipuutarha-lehden ja Puutarhaliiton järjestämään avoimeen puutarha-alan ulkoilmatapahtumaan on tulossa noin 30 puutarha-alan esittelijää. Paikan päällä voi esimerkiksi ostaa taimia ja kuulla kana- tai mehiläisfarmin perustamisesta. Teurastamon naapuritoiminnan vapaaehtoiset istuttavat päivän aikana syötäviä kasveja kaupunkiviljelysäkkeihin, jotka jäävät kesän ajaksi koristamaan Teurastamon pihaa.

Kotipuutarha VERSOOo on yksi Vihervuoden 2016 tapahtumista. Mukana menossa ovat Pionien Koti, Stadin tarhaajat, Uudenmaan Martat, Suomen rotukanayhdistys, Lasten- ja nuorten puutarhayhdistys ja Kotipuutarha-lehti. Markkinoiden makuelämyksistä vastaavat Teurastamon alueen yrittäjät.

10:00 - 16:00

Teurastamo