• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Pihatapahtumia

13.4.

Tervetuloa Teurastamon Vaalitorille!

Vaalitelttojen muodostama tori täyttyy jännityksestä, politiikasta ja hyvistä keskusteluista, kun puolueiden puheenvuoroissa ja avoimessa paneelissa ehdokkaista puristetaan irti viimeisetkin kampanjamehut!

TEURASTAMON VAALITORI
LA 13.4. klo 11-16 vapaa pääsy

Vaalitori on Teurastamon Pääsiäismarkkinoiden yhteyteen levittäytyvä rentohenkinen yhteisten asioiden foorumi. Torilla puolueet ja ehdokkaat esittelevät ajatuksiaan. Jokaisella osallistuvalla puolueella on myös tilaisuus pitää lyhyt puhe ja osallistua paneelikeskusteluun, jonka teemana on tulevaisuus.

Vaalitorille saapuvat paikalle mm. keskustan Kimmo Tiilikainen, kokoomuksen Lotta Backlund, vihreiden Fatim Diarra ja Maria Ohisalo, Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki ja Silvia Modig, Piraattipuolueen Petrus Pennanen, Feministisen puolueen Katju Aro, KD:n Aleksi Sarasmaa  ja Tuulikki Tepora sekä SDP:n Jonne Juntura. Vaalitorin paneelikeskustelun puheenjohtajana toimii poliittisen talouden tutkija Antti Ronkainen. Paneelikeskustelun teemana on tulevaisuus ja kysymyksiä siihen on saatu Kallion ala-asteen oppilailta.

– Haluamme ravistella jo hieman paatunutta vaalikampanjointia ja luoda erilaisen tapahtuman eduskuntavaalien ympärille. Siksi pyysimmekin muun muassa paneelissa esitettävät kysymykset erityisen mielenkiintoiselta yleisöltä, eli Kallion ala-asteen oppilailta, kertoo Teurastamon tuottaja Kristian Schmidt.

TAPAHTUMAN AIKATAULU

11:00 Vaaliteltat avoinna
12:00 Tapahtuman esittely: Antti Ronkainen ja Kristian Schmidt

MUSIIKKIA Trubaduuri H-P Siikasaari

n. klo 13:00 PUHEET (max 5min)
nimeämätön puhuja, lii
Petrus Pennanen, pir
Tuulikki Tepora, KD
Lotta Backlund, kok
nimeämätön puhuja, RKP
Kimmo Tiilikainen, kesk
Silvia Modig, vas
Jonne Juntura, SDP
Maria Ohisalo, vihr.
Katju Aro, fp

14.00 PANEELIKESKUSTELU n. 60min

15.00 Biolapset -live

Biolapset ovat kymmenen 7-11 vuotiasta lasta Roihuvuoresta, jotka ovat huolissaan maapallon tulevaisuudesta ja ilmastonmuutoksesta. Lapset kirjoittavat aiheesta räppiä ja heidät nähtiin esiintyvän ensimmäisellä keikallaan ilmastomarssilla 6.4. Eduskuntatalon portailla.

 

Näe alpakat, puput, minilampaat ja ponit

 

Vaalitorin yhteydessä pääsiäismarkkinoiden osana on myös ihana eläinpiha, jossa kaikki saavat paijata suloisia eläimiä. Alpakat, puput ja minilampaat hurmaavat taatusti jokaisen. Poniratsastusta on tarjolla lapsille pientä maksua vastaan. Myös aikuiset pääsevät ajelemaan hevoskärryillä!
Rapsutettavavt eläimet tulevat vastuullisesta eläinterapiayrityksestä.

 

 

Vaalitori on avoin kaikille

Vaalitori -tapahtuma on sitoutumaton, kaikille avoin tapahtuma.
Se on osa Teurastamolla Kalasatamassa jo viidettä kertaa järjestettäviä pääsiäisen Herkkumarkkinoita. Herkkumarkkinat ovat täynnä makuja ja herkkuja, arjen designia ja tekemistä koko perheelle. Markkinoilta löytyy mm. Pääsiäissuklaan erikoistapahtuma Suklaarasia.

Vaalitori sijaitsee pihamarkkinoiden yhteydessä Teurastamon aukiolla.
Toivotamme kaikki kansalaiset ja vaaliehdokkaat lämpimästi tervetulleeksi mukaan. Muistakaa äänestää vaalipäivänä SU 14.4.!

Katso Teurastamon Pääsiäismarkkinoiden event tästä:
https://www.facebook.com/events/2016240468444724/


Teurastamo
Työpajankatu 2
www.teurastamo.com

11:00 - 16:00

Puheiden tarkka aikataulu voi muuttua. Lopulliset ajat vasta paikan päällä.

S