• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Pihatapahtumia

17.5.

Teurastamon Puutarhalaatikoiden jako!

Teurastamon hyötykasviviljelyyn tarkoitetut viherlaatikot jaetaan halukkaiden käyttöön ilmaiseksi PERJANTAINA 17.5. klo 16 alkaen.

TERVETULOA KAUPUNKIVILJELIJÄKSI?
Teurastamon Kaupunkipuutarha kaipaa juuri sinua!

Teurastamon hyötykasviviljelyyn tarkoitetut viherlaatikot jaetaan halukkaiden käyttöön ilmaiseksi PERJANTAINA 17.5. klo 16 alkaen.

Laatikon voi varata tulemalla paikan päälle ja täyttämällä varauslomakkeen. Tarhurit saavat käyttöönsä multaa, siemeniä, sekä taimia. Teurastamon kesäpuutarhaa tehdään yhdessä oman luomupuutarhurin kanssa. Lisäksi laatikoiden haltijat pääsevät jakamaan kokemuksia ja vinkkejä omassa Facebook-ryhmässään.

Huomioithan, että vaikka laatikoita on paljon, emme voi varmuudella luvata sellaista jokaiselle halukkaalle. Jos laatikoita jää yli, voi itselleen saada useamman. Viherlaatikot jäävät Teurastamon pihaan koko kesäksi ja laatikon haltijana sinulla on vastuu sen hoidosta, laatikoiden haltijoille laaditaan ohjeet ja ehdot hoitoon liittyen.
Lisätietoa saat perjantaina, kun puutarhuri ohjaa laatikoiden uusia omistajia 🙂

Teurastamon Kaupunkipuutarhan kanssa yhteistyössä toimii Puutarhasi Elämään! Katso sieltä parhaat puutarhavinkit!
Kevään ja kesän aikana on tiedossa erilaisia workshoppeja, joissa pääset oppimaan uutta!
https://www.facebook.com/Puutarhasielamaan/

Tapahtuma on osa Teurastamon kesän avausviikonloppua https://www.facebook.com/events/726456561081596/ Lauantaina luvassa mm. kevätkirppis, poniratsastusta, sekä kylvö-workshoppeja ja saksalainen grillitapahtuma!

Liity mukaan ja varaa itsellesi kiva kesäprojekti Kalasataman kupeessa!

YHTEYSTIEDOT
Teurastamo
Työpajankatu 2, 00580 Helsinki (Kalasatama M)
lisätiedot ja kyselyt: tuottaja@teurastamo.com
www.teurastamo.com

 

 

16:00 - 18:00

Tsekkaa koko Kesän avausviikonlopun ohjelma teurastamo.com/tapahtumat tai facebookista: Teurastamon Kesän avausviikonloppu

Teurastamo

S