• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

3.6.

Teurastamon perjantai

Kesän 2016 perjantain alkuilloissa nähdään monipuolinen kattaus kulttuurisisältöjä rennolla otteella. Esiintymislavan leppoisan kesästä musisointia on mukava kuunnella useilta uusilta terasseilta, tuoreelta tuoksuvalta nurmikolta tai kaupunkilaisten yhteiskäytössä olevan grillin luota.

Kesän kattauksessa nähdään monipuolisesti liveartisteja funkista reggaeen, elektroa ja jazzia unohtamatta. Perjantain alkuillassa levysoitinten takaa voi tavata tuttuja kasvoja eri levykaupoista ja loppukesästä juhlitaan mm. kasvis- ja vegaaniruokafestivaalia.

Tapahtumasarjan ensimmäisessä avausjaksossa “The Grand Opening” viihtyvyydestä vastaavat omalla tinkimättömällä levyselektiollaan levykauppiaat Hakaniemestä Kalasatamaan. Oletko kuullut koskaan levykauppiaiden itse soittavan levyjä? Älä välitä, eivät hekään ole.

Mukana levysepät:
Black and White Records
Helsinki Combat Rock Shop
Fennica Records
Fresh Garbage Records
Katin Tavara
Levykauppa Äx
Hakaniemi Rolling records

Sielun ja mielen lisäksi ravituksi tulee myös keho, sillä Teurastamon monipuolista ruoka- ja juomatarjoilua täydentämässä ruokafillarijengiläiset:
Ice Dream Bike Lemonade
Bike Popsykkeli
VIHREÄ KANA

Kun aurinko painuu mailleen, on aika kömpiä sisään. Palveluitaan tarjoavat vanhat tutut B-Side Bar, B-Smokery, Ho’s food, Kellohalli sekä uutena iltamyyntinsä aloittava Ravintola Palema! Tapahtumasarjan avausjaksossa ihastellaan Paleman uusia tiloja ja spekuloidaan Beer Gardenin avajaispäivää.

Eikä lapsellisiakaan ole unohdettu, päinvastoin! Lapsiperheiden toiveita kunnioittaen voimme samalla juhlistaa pihan toiselta puolen löytyvän lapsinurmen avatuksi! Siellä viihtyvät muksut ja vanhemmat, jotka pitävät saippuakuplista, pelleistä (ei niistä pelottavista), liitupiirustuksesta, ilmapalloista sekä muusta kivasta ja leikkisästä!

Teurastamon Perjantai järjestetään 3.6., 10.6., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7., 5.8., 12.8., 19.8. ja 26.8. Luvassa mm. lukuisia jatkobileitä, Art goes Kapakkaa, ulkoilmaelokuvia ja Helsingin juhlaviikot / Helsinki Festival -ohjelmaa! God damn it’s Friday!

Pssst. Teurastamon saavuttaa helpoiten pyörällä ja mikäli pyöräsi tarvitsee huoltoa on Fillarivelho paikalla auttamassa!

Valokuva: Eetu Ahanen / Sideways

16:00 - 20:00

Teurastamo