• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

17.5. - 19.5.

TEURASTAMON KESÄN 2019 AVAUSVIIKONLOPPU 17.-19.5.

Teurastamon kesän avaus laajenee koko viikonlopun mittaiseksi minifestariksi, koe pähkinänkuoressa, mitä kaikkea kesä 2019 pitää sisällään!

Perinteisesti toukokuun puolivälissä juhlittu Teurastamon kesän aloittava kotoisa blockparty valtaa usean päällekkäisen tapahtuman voimin Teurastamon kokonaiseksi viikonlopuksi!
Tiedossa on paljon erilaista ohjelmaa niin urbaanille cityhumppaajalle kuin Hermannin mummolle ja vaarille tai Vallilan vappukansalle ja Kalasataman kulinaristille.

PERJANTAI 17.5. klo 16 – 22

Viikonloppu alkaa perjantaina iltapäivällä Teurastamon tiede- ja taideratikan virallisilla avajaisilla. Tiedossa on virallista ohjelmaa rennoissa merkeissä.
Samalla Teurastamon pihassa tehdään kesää varten viime silauksia esimm. kesäkukkien istutustalkoissa ja Avoimen taideokoulun maalatessa uutta ilmettä Teurastamon pihaan.
Viheralueilla voi pitää piknikkiä, grillata ja samalla vaikka pelata pihapelejä. Illan päättävät yhteiset pihatanssit ja juhlinta Teurastamon terasseilla!

LAUANTAI 18.5. klo 11 – 22

Lauantaina piha toivottaa tervetulleeksi kaikki grilliruoan ja kirppisten ystävät, naapurista ja kauempaa. Luvassa on ensi kertaa järjestettävä kaksipäiväinen grillitapahtuma, jossa keski-Eurooppalainen grillikulttuuri sekoittuu Teurastamon letkeään tunnelmaan. Pihalavalla soi kesäinen musiikki koko päivän.  Tervetuloa myös ratsastamaan ponilla!

Pihaan levittäytyy lauantaina myös avoin Teurastamon kirppis! Kuka tahansa voi tulla sinne myymään ja ostamaan tavaroita, huonekaluja, vaatteita, leluja, fillareita, mitä vain kunnossa olevaa ja käyttökelpoista. Ilmoittautumislinkki: http://bit.ly/2v7erYX  (ilmoittautuminen suljettu 15.5.)

 

Myös viherpeukaloille on tekemistä, kun viime vuonna suuren suosion saanut hyötykasvien kylvö-workshop saa jatkoa ja puutarhalaatikot jaetaan uusille hoitajille perjantaina klo 16 alkaen!
Voit tuoda workshoppiin mukanasi oman purkkisi tai ruukkusi ja istuttaa siihen uuden asukkaan.
Teurastamon oma puutarhuri antaa parhaat hoitovinkit!
Samalla laitetaan alulle myös Teurastamon pihan hyötykasvipuutarha.

Teurastamon omat toimijat tarjoavat omia tapahtumia, brunsseja, grillibileitä, allday breakfasteja ja ovat muutenkin auki normaalisti iltaan saakka!
Esim. B-Smokeryn terassialueella on lokoisat grillibileet ja pihapelejä. Kellohallilla keväiseksi perinteeksi muodostunut Synamiitti sattuu osumaan samaan viikonloppuun, joten tapahtumassa pääsee tutustumaan myös syntetisaattorien maailmaan!

SUNNUNTAI 19.5. klo 11 – 18

Kansainvälinen grillitapahtuma jatkuu sunnuntaina oman ohjelmansa ryydittämänä.

Merkitse siis päivät ylös, kaikki ovat tervetulleita Teurastamon kaupunkikeitaaseen nauttimaan alkavan kesän tunnelmasta!
Tapahtumaviikonloppu on ikärajaton ja ilmainen!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Tapahtumasisältö tarkentuu ja ajat saattavat vielä muuttua.
Linkitämme alatapahtumat tälle sivulle ja lisäämme ne myös teurastamo.comin tapahtumalistaan.

HUOM! Jos haluat mukaan myymään tai esittelemään tuotteitasi, tehdä yhteistyötä, tarjota ohjelmaa tai haluat muuten vain auttaa tapahtumassa, ota pikaisesti yhteyttä kristian@teurastamo.com.

Kirppiksen ilmoittautuminen http://bit.ly/2v7erYX (ilmoittautuminen suljettu 15.5.)

Tsekkaa tapahtumat Facebookista:
Teurastamon Kesän avausviikonloppu
Teurastamon puutarhalaatikoiden jako!
Tislaamon taide- ja tiederatikan avajaiset
Teurastamon Kevätkirppis

www.teurastamo.com
Työpajankatu 2
00580 Helsinki

16:00 - 22:00

17.5. - 19.5.
Add to your calendar >

Katso erilliset alatapahtumat

Teurastamo

S