• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

20.5.

Teurastamon kesän avaus

Kesäkausi käynnistyy toden teolla, kun kesäisellä pihalla sekoittuvat Teurastamon parhaat ja pop-up keittiöiden maailma höystettynä monipuolisella ohjelmalla. Uuden pihalavan korkkaa Saimaa Band!

TEURASTAMON PARHAAT TULEE TAAS!
Kesään valmistautuva Teurastamo avaa ovensa Teurastamon Parhaiden merkeissä!
Alueen toimijat avaavat ovensa ja raottavat hieman salaisuuksien verhoja. Teurastamon ravintolat ovat luonnollisesti auki ja tarjoavat tuotteitaan ja parhaimpia annoksiaan maistelukoossa. Tarkemmat tiedot menuista julkaistaan facebook-eventissä lähempänä tapahtumaa.

TEURASTAMO BLOCK PARTY
Ravintolapäivän hengessä Helsingin ruokakulttuurin ytimeen kerääntyy myös monenkirjava joukko erilaisia pop-up-keittiöitä. Mukana kokkailuissa on mm. Ninja Sarasalo. Hänen menunsa \”Matkalla kotiin\” on tarjolla osana Teurastamon katukeittiömaailmaa.

Tervetuloa mukaan, ennakkoon varanneille tarjoamme sähkön veloituksetta. Pientä korvausta vastaan voi varata käyttöönsä 3×3 m kokoisen teltan ja 60cm x 200cm toripöydän
lisätiedot ja paikkavaraukset: tuottaja@teurastamo.com

PIHALAVA
Teurastamon piha on saanut uuden, kiinteän esiintymislavan. Nyt on aika ottaa se käyttöön! Pihalava palvelee kesäperjantaisin pihakeikkojen näyttämönä.

Saimaa Band klo 16.30
Venla Saartamo klo 13.30
Dj pitää yllä tunnelmaa!
Ohjelmassa on vielä tilaa yhdelle pienelle esitykselle, joten ottakaas reilusti yhteyttä yltä löytyvään mailiosoitteeseen.

Kiinalaista tanssia esittää Hantang Fashion -tanssiryhmä.

TYÖPAJOJA JA TEKEMISTÄ
Tuunaa Teurastamokassi – Kangasvärit ja Teurastamon kiva kangaskassi, siitä syntyy oman tyylin mukainen kesäkassi.

Työpajankadun verkkoaitaan tehdään yhdessä värikäs verkkoaitateos. Paikan päällä on värikkäitä kangastilkkuja ja suikaleita, voit tuoda mukaasi omaakin materiaalia!

Kirjaverstaan lasten lauantai totuttuun tapaan. Katso lisää https://www.facebook.com/kirjaverstas/

Pihapelejä

TAIMIMYYNTIÄ JA OSTOKSIA
Voit ostaa Tuoretta kalaa Tukkutorin upouudesta kalakauppa/ravintolasta tai makkaraa Harjun Makkaratehtaalta grillattavaksi tai tehdä taimiostoksia Teurastamon kesäisessä tunnelmassa.

Pysy kuulolla, ja tervetuloa!

12:00 - 18:00

Lisäinfoa löydät esimerkiksi fb -eventistä tai mailitse tuottaja@teurastamo.com

Teurastamo