• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

9.6.

Teurastamon Herkkumarkkinat – Grill & Garden

Teurastamon seuraavia Herkkumarkkinoita vietetään lauantaina 9.6., silloin teemana on grillikauden herkut, puutarha ja tietysti ulkona syöminen!

Teurastamon Herkkumarkkinat tulee taas ja lauantaina Teurastamolle katetaankin kaikille avoimet pihajuhlat! Ohjelmassa on grillausta, puutarhanhoitoa ja yhdessäoloa keskellä kaupunkia.

Voit ostaa grillivalmiita ruokia Teurastamon kaupoista itse grillattavaksi laajennetulla grillausalueellamme. Maailmalla BBQ -kilpailuissa menestyneen maajoukkuekokki Juhani Hiltunen – Brandtin johdolla kävijät saavat hyviä vinkkejä grillaamiseen ja pääsevät testaamaan himoittuja Big Green Eggejä. Ruoista nautitaan pitkissä pöydissä puiden alla.
Tapahtumassa voi herkutella myös monentyyppisellä street foodilla, makkaroilla, letuilla ja kakuilla, myös kasvissyöjät on huomioitu!

Ohjelmassa on kokkausnäytöksiä: mm. Poppari-kokki Liemisen kesäinen kala-menu, Ravintola Starterin Pop Up-kisan voittajan demo. Tekijähaastatteluja ja keskustelua ruoasta ja tietysti resepteistä. Alueen oma Harjun makkaratehdas täyttää 5 vuotta ja tarjoaa maistiaisia ja haitarimusiikkia. Lisäksi teemme Suomen-ennätyksen ja grillaamme 140 metriä pitkän makkaran!
Jotta tunnelma pysyy korkealla, tiskijukkamme valitsevat yleisölle parhaat kesämusat!

Kierrätysteemaa tuomme keitokseen avaamalla erityisen puutarha- ja grillaustarvikkeiden vaihtopisteen. Samaan aikaan voit myös osallistua Teurastamon Salaisen Puutarhan istutustalkoisiin oman puutarhurimme johdolla.


Alla tarkempaa tietoa tapahtumasta:

GRILL & GARDEN
Teurastamon pihaan katetaan kaikille avoimet grillijuhlat!
Valitse Teurastamon ravintoloiden valmistelemista annoksista mieleisesi ja grillaa itsellesi ja seurueellesi maistuva ateria. Grillimestarimme ovat paikalla auttamassa ja varmistavat, etteivät herkut kärvenny. Samalla sinulla on mahdollisuus saada hankilökohtaisia vinkkejä suoraan huippuasiantuntijoilta! Lopputuloksena on maistuva hetki Teurastamon ainutlaatuisessa miljöössä!

SALAINEN PUUTARHA
Osallistu istutustalkoisiin ja samalla Teurastamon koko kesän kestävään puutarhaprojektiin, jonka tavoitteena on syötävä Teurastamo. Salaisen puutarhan takana on Kaisa Viitamäki, entinen draamakäsikirjoittaja, joka vaihtoi fiktion faktaan ja alkoi luomupuutarhuriksi. Salaisen Puutarhan lisäksi hän kirjoittaa juttuja puutarhalehtiin ja vetää omaa HÖRBS -projektiaan.

KATURUOKA-ALUE
Grillailun lisäksi Teurastamolla voi ostaa myös valmiita annoksia erilaisten katuruokayrittäjien myyntipisteistä.

LAVA
Toteutamme taas esiintymislavan, jossa toteutetaan haastatteluja ja laajempiakin keskusteluja. Reseptien ja ammattilaisvinkkien lsiäksi pohdimme mm. ilmastoasioita ruokavalion näkökulmasta ja paljon muuta..

Varaa siis päivä kalenteriin ja tule ystävien tai perheen kera, luvassa on hieno tapahtumapäivä viihtyisässä miljöössä aivan keskustan tuntumassa!


Grill & Garden
Teurastamon Herkkumarkkinat
LA 9.6. klo 10-18
Vapaa pääsy

 

 

10:00 - 18:00

Yhteistyökumppanuudet, sisältöehdotukset ja muut tiedustelut miel. emailitse tuottaja @ teurastamo.com

Teurastamo