• Ilmaistapahtumia
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia

8.7.

Teurastamo LIVE:
Reindeer Kalashnikov

Lappalaisyhtyettä lämmittelee Espoolainen räppäri Rusakko

Teurastamon perjantain helteiseen alkuiltaan saapuu Rovaniemellä syntynyt, Lapin tunturipuroissa varttunut ja ympäri Suomea sekä tulevana kesänä mm. H2Ö festivaalilla nimeä niittävä Reindeer Kalashnikov!

Reindeer Kalashnikov on kahdeksanhenkinen lappalaisyhtye, jossa -60 ja 70-lukujen jamihenkinen psykedeelisyys ja suomalainen melankolisuus yhdistyy moderniin orgaaniseen Rapmusiikkiin. Tämä orkesteri saa energisillä keikoillaan päät nyökkäämään ja pihanurmen ilmiliekkeihin.

Kalashnikoveja lämmittelee Espoon nuori rap-lupaus Rusakko! Rusakko on kartuttanut osaamistaan Länsi-Espoon perukoilla ja tuo nopean ja letkeän flownsa Helsingin Teurastamolle!


Pihan yhteiskäyttögrilli käy kuumana läpi viikonlopun ja joka perjantai käytössä on klassisista pihapeleistä ne jaloimmat. Pihalla odottavat frisbeegolf, petanque, kroketti, mölkky ja pingistä varten pystytämme tuulelta suojaisan teltan. Saiturinpörssin tarjoamat pihapelit löytyvät pihan frisbeegolf korin vierestä.

Kun aurinko painuu mailleen, on aika kömpiä sisään. Palveluitaan tarjoavat vanhat tutut Jädelino Helsinki, B-Side Bar, B-Smokery, Ho’s food, Kellohalli, Ravintola Palema sekä Teurastamon Portti, Roslund!

17:00 - 22:00

Teurastamo