Teurastamo Jazz 22.7.

Urbaani jazzfestivaali kutsuu taas heinäkuussa – Vapaa pääsy!

Teurastamo Jazz palaa taas tutulle paikalleen heinäkuun lauantaihin. Tänä kesänä jazzlautaselta löytyy menoa jokaiseen makuun: vauhdikas Jazzkamelit viihdyttää lapsiperheitä ja trumpetisti Verneri Pohjola tarjoilee täysin ennennäkemättömän show’n DJ Tokemonin kanssa. Teurastamolla on myös harvinainen mahdollisuus nähdä harvakseltaan tänä kesänä esiintyvä OK:KO! Ja kun vauhtiin on päästy, on iltaa hyvä jatkaa jazzjamien ja DJ:n merkeissä.

Aikataulu: 

15-16 Jazzkamelit, päälava
17-18 OK:KO, päälava
19-20 Verneri Pohjola & DJ Tokemon, päälava
20-> Jam Session hosted by Ville Luukkonen @ Kahvipaahtimon päädyn lava
20.30 -> DJ Tokemon @ Tislaamon terassilava

Esiintymässä:

OK:KO
Rumpali-säveltäjä Okko Saastamoisen luotsaama kvartetti on yksi merkittävimmistä uuden sukupuolven jazzyhtyeistä. Pori Jazzin päälavallakin esiintyneessä yhtyeessä soittavat Saastamoisen lisäksi Jarno Tikka (saksofoni), Toomas Keski-Säntti (piano) sekä Mikael Saastamoinen (kontrabasso).

Verneri Pohjola & DJ Tokemon
Jazzväelle Verneri Pohjolaa ei tarvinne esitellä, mutta tällä kertaa nähdään jotain ihan uutta, kun huipputrumpetisti lyöttäytyy yhteen DJ Tokemonin kanssa. Dj Tokemon -nimen takaa löytyvän Melrose-yhtyeen laulaja-kitaristi Tokelan levyjen parissa jatketaan iltaa yhteisvedon jälkeen Tislaamon terassipäädyssä!

Jazzkamelit
Koko perheen jazzyhtye tulkitsee vauhdikkaasti niin jazziksi muunnetut lastenlaulut kuin trion omatkin biisit. Laulusolistin Mirja Mäkelän lisäksi triossa tällä kertaa mukana trumpetisti Mikko Pettinen sekä kontrabassossa Juuso Rinta.

Jam Session hosted by Ville Luukkonen
Teurastamon kesän keskiviikko-iltapäivistä tutut jamit jatkuvat tietysti myös Teurastamo Jazzeilla! Ville Luukkosen johdolla meno on taattu ja rytmit kohdillaan.

 

15:00 - 22:00