• Ilmaistapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Musiikkia
  • Ruokaa ja juomaa

3.11. - 4.11.

Teurastamo Halloween

Teurastamo tuo karnevaalitunnelmaa pimeään syksyyn muuttumalla Halloween-viikonloppuna 3.–4. marraskuuta todelliseksi kauhun tyyssijaksi. Teurastamon Kellohallin katosta roikkui vielä 25 vuotta sitten ruhoja ja teurastajien lihaveitset iskeytyivät leikkuupöytiin. Näihin tunnelmiin palataan jälleen, kun elävät kuolleet vaeltavat Kellohallissa ja After Dark Helsinki tuo karmivan kauhukierroksen Teurastamon vanhaan suolikellariin 2.–4. marraskuuta.

Teurastamo Halloween
3. – 4.11.2017
free entry (additional charges may apply)

Teurastamo tuo karnevaalitunnelmaa pimeään syksyyn muuttumalla Halloween-viikonloppuna todelliseksi mystiikan ja kauhun tyyssijaksi. Alueen eri paikat tarjoavat Halloween-kansalle täyslaidallisen selkäpiitä karmivaa, mutta oudolla tavalla kiehtovaa viihdettä. On sisältöä niin kauhun Hard Core faneille kuin leppeämmän ja romanttisemman halloweenin ystäville.

PERJANTAI 3.11. klo 18 – late

After Dark Helsinki (2.-4.11.)
Teurastamon kellarikatakombit ovat vallanneet ilkeämieliset pedot, joita pääsee pientä maksua vastaan uhmaamaan After Dark Helsinki -ryhmän johdolla.
https://www.facebook.com/events/795739683942100/

ZOMBIE RUNWAY 2017
Tule yksin tai ryhmässä esittelemään zombie alter egosi Kellohallin Catwalkille! Tuomaristo palkitsee hyytävimmät ja vakuuttavimmat ilmestykset.

We´ve got a Zombie Runway! Welcome to show your zombie alter ego to the Halloween audience!
You can come individually or as a horde. The point is to convince the judges and collect the price by drooling and creeping through the Kellohalli Catwalk.
A board of judges will pick the winner of the Zombie Runway 2017.
If possible, sign up in advance -> tuottaja at teurastamo.com

RECOVERY LABORATORY
Recover Laboratory tuo Kellohalliin immersiivisen teoksen, jossa yhdistetään performanssia, sirkusta, live-musiikkia ja nykytaidetta. Teos luo tihkuvan tiiviin tunnelman, joka on samalla absurdi ja viihdyttävä.

ENNUSTAJAN KABINETTI
Selvänäkijä – ennustaja Tarja Sahari tunnetaan Tarot -korttien tulkitsijana yli 30 vuoden kokemuksella. Tule Kellohalliin kysymään tulevaisuudestasi pientä maksua vastaan.

DISTILLERY MASQUERADE
Halloween alkaa pukeutuen. Tislaamolla on teemana naamiaiset!
Lisätietoa pian.

EXTREME SUSPENSIONS
Tästä lisää tietoa pian

TAIKURI JONI PAKANEN
kiertää alueella viihdyttäen juhlaväkeä

NIGHT VISIONS KINO
Lisätietoa pian

KELLOHALLI HALLOWEEN DISCO
Teurastamon oma Tohtori Caligarin kabinetti suuressa koossa muuttuu illan mittaan tanssilattiaksi, jossa voit jorata sydämesi kyllyydestä!

HALLOWEEN AFTERHOURS
B-Side Bar & Tislaamo – Distillery Bar

LA 4.11. klo 12 – 20

TEURASTAMO MARKETRavintola Palema
Designia ja käsityöläisten tuotteita ym. kivaa Palemassa!
klo 14 – 20

KIRJAVERSTAS
Lauantaina Kirjaverstaalla halloween-askartelua lapsille, vetäjinä Etana-kustantamon Jenni ja Reka. Kummitukset ovat teemana myös Sarjakuvakeskuksen Lasten lauantaissa Kirjaverstaalla 28. 10.

AFTER DARK HELSINKI
https://www.facebook.com/events/795739683942100/

HALLOWEEN AFTERHOURS
B Side & Tislaamo

TERVETULOA, WELCOME!
MORE INFO TBA also in english!

18:00 - 20:00

3.11. - 4.11.
Add to your calendar >

Teurastamo