• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

1.7.

Teurastamo Bikenic #3

Tule katsomaan, millaisilla polkupyörillä ennen poljettiin, samalla voit ostaa ja myydä polkupyöriä ja niiden osia avoimella torilla.

Teurastamon pyöräkirppis ja pyöränäyttely LA 1.7. klo 12-17
Yksivaihde.netin pyörätoritapahtumasta lähtenyt tapahtumasarja on edennyt kolmanteen kertaansa, jossa erityiseksi teemaksi on noussut pyöräily ennen.

Suomen urheilumuseon kanssa yhteistyössä toteutetussa näyttelyssä pääset katsomaan läheltä, millaisilla fillareilla ennen poljettiin. Näyttelyyn kootaan erilaisia pyöriä vuosien varrelta, vanhimman ollessa reilusti 1800-luvun puolelta. ”Perusnäyttelyn” yhteydessä paikalle toivotetaan tervetulleeksi yleisön vanhat tai muuten kiinnostavat pyörät. Osallistumiseen ei tarvitse muuta kuin saapua paikalle, laittaa pyörä esille ja täyttää pyörään kiinnitettävään infokorttiin ajokkisi tiedot. Jos tuot pyöräsi autolla, me tarjoamme parkkipaikan

Lisäksi Teurastamon pihaan ovat tervetulleita kaikki polkupyörän osia, polkupyörätarvikkeita ja -vaatteita tai kokonaisia pyöriä myyvät yksityishenkilöt! Piknik-hengessä voit käyttää vapaasti pihan grilliä ja ottaa rennosti!

12:00 - 17:00

Yrittäjät myös tervetuloa, mutta toivomme ennakkoilmoittautumista osoitteeseen tuottaja(at)teurastamo.com

Teurastamo