• Ilmaistapahtumia
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

27.6.

Teurasjamit by Saimaa

Saimaa ja Teurasjamit palaa rikospaikalle! Kesätorstaisin 27.6., 25.7. ja 15.8.

Sinun ja ystäväsi, ehkä jopa sukulaistesi tajunnan räjäyttävä jamikonsepti Teurasjamit ja superbändi Saimaa ei jätä kylmäksi, vaikka Suomen kesä näyttäisi hyytävämmän puolensa.

Rakkauden juhlat saippuakuplineen juhlitaan Teurastamon pihassa kesätorstaisin 27.6., 25.7. ja 15.8., jolloin on tarjolla pihan täydeltä sirkushuveja, kun Taiteiden Yö valtaa kaupungin.

Teurasjamit by Saimaa
klo 18 – 22
vapaa pääsy

Tervetuloa musikaalisen kosmoksen rakastajat, pitkillä sooloilla hekumoitsijat ja universaalin yhteisymmärryksen kanssamatkustajat, rohkaiskaa mielenne ja saapukaa Teurastamon Teurasjameihin!

Matti Mikkolan luotsaama, jopa kymmen-henkinen bändi tuo mukanaan erityisen happening -jamikonseptin, jonka juuret ovat 60- ja 70-luvun San Franciscossa. Keikkoja ei suunnitella etukäteen vaan jokainen keikka on ainutlaatuinen sukellus syvälle mielen syövereihin.

Tarjolla on musiikin lisäksi täyslaidallinen ruoka- ja juomapaikkoja ja Teurastamon ensiluokkaiset hengailuspotit, jonne voit kantaa kaupoasta omia eväitä niin paljon kuin sielu sietää.

Ugh, merkkaa kalenteriin, tervetuloa!

Tapahtumista tiedotetaan lisää facebookissa, pysy kuulolla ja seuraa Teurastamoa somessa!
Facebook: @teurastamohelsinki
Instagram: @teurastamo

Teurastamo
Työpajankatu 2
www.teurastamo.com

18:00 - 22:00

Teurastamo

S