• Ilmaistapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia

29.6.

Teurastamon Puutarhatanssit – Dj Lord Fatty & West Coast Swing

Anna suviyön taian laskeutua yllesi ja karkeloi pitkälle hämärtyvään lauantai-iltaan!

 

Teurastamon pihassa järjestetään pitkästä aikaa kunnon kesätanhut ja kesäkuun viimeisenä lauantaina 29.6. Teurastamon puutarhan täyttävät mahtava musiikki, kesämekkojen hulmunta, sekahaun jännitys ja kesäinen grilliherkkujen tuoksu!

Tunnelmasta ja musiikista vastaa pitkän linjan rytmimusiikin guru ja radioääni Dj Lord Fatty, joka on luvannut pakata levylaukkunsa kotimaisella painotuksella aina 30-luvulta nykypäivään saakka! Mies itse nimeää soundinsa lyhyesti ja ytimekkäästi: Rhythm’n’Soul’Swingin’Blues’n’Roll!

Luvassa on siis tanssimusiikkia vuosien takaa, mutta myös uudempia soundeja. Lisäksi alkuillasta voi opiskella tanssiaskelia Rock’n’Roll Dance Club Comets ry:n West coast swing teisterissä!  Tuo oma kaverisi tai saavu paikalle yksinäsi, tunnille mahtuu joka ikinen.

Ruokaa ja juomaa voi ostaa Teurastamon moninaisista liikkeistä, mutta toki pihaan saa tuoda myös omat eväät. Grilli on vapaassa käytössä ja alueelta löytyy hyvin pöytiä, penkkejä ja katoksia vaikkapa ihan omien juhlien järkkäämiseen!

Pue siis kukkamekko päälle tai rusetti kaulaan ja tule tanssahtelemaan. Anna suviyön taian laskeutua yllesi ja karkeloi pitkälle hämärtyvään lauantai-iltaan!

 

TEURASTAMON PUUTARHATANSSIT
LA 29.6. klo 16 – 22
vapaa pääsy

Tapahtumista tiedotetaan lisää facebookissa, pysy kuulolla ja seuraa Teurastamoa somessa!
Facebook: @teurastamohelsinki
Instagram: @teurastamo

Teurastamo
Työpajankatu 2
www.teurastamo.com

16:00 - 22:00

Teurastamo

S