• Ilmaistapahtumia
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

14.6.

Perjantain Pihaklubi: PIMEYS

Perjantain Pihaklubi on tapahtumasarja, joka keskittyy alueen viihtyvyyteen ja hyvän fiiliksen luomiseen!

 

Teurastamon Pihaklubi on tapahtumasarja, joka jatkaa aiempien vuosien perjantai-perinnettä. Sarja yhdistelee livemusiikkia, rentoa yhdessäoloa ja avointa tunnelmaa, joka kannustaa kohtaamisiin taustasta riippumatta.
Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy ja ne ovat ikärajattomia.

Sarja esittelee Teurastamon mainioita hengailuspotteja ja kehittää Kalasataman alueen kulttuuri-identiteettiä. Viihtyisä ja mukava piha antaa tilaa kaveriporukoiden ja perheiden piknik-hengailuun ja esim. yhteisögrillillä yhdessä kokkailuun.

Pihaa on jälleen uudistettu entistäkin mukavammaksi. Pihalta löytyy istumapaikkoja, puutarhalaatikoita tuomassa vehreyttä, pöytiä ruokailuun, sekä tilaa piknik-vilteille. Teurastamon perjantai-illoista löytyy myös erilaisia hauskoja aktiviteetteja, joista kerromme myöhemmin lisää!

Perjantain Pihaklubi on kuin olohuonemainen kesäpiha, jossa voi syntyä vaikka kunnon kotibileet tai vain olla ja rentoutua, fiilis ennen kaikkea!

Pimeys on moderni suomirock-yhtye, joka on uusiutunut kolmihenkiseksi bändiksi ja kuulemme siten uudenlaista Pimeyttä. “Uusi Pimeys on sielukasta, henkilökohtaista ja tanssittavaa musiikkia” yhtyeen biisinkirjoittajat Joel Mäkinen ja Pekka Nisu paljastavat Soundin haastattelussa. Yhtye julkaisi uuden singlensä Aave 5.4. ja uutta levyä valmistellaan kovaa vauhtia! Teurastamo esittää ylpeänä perhosen lailla kotilosta kuoriutuneen Pimeyden Perjantain pihaklubin avauksessa 14. kesäkuuta!

Perjantain Pihaklubit jatkuvat läpi kesän!

14.6. Pimeys
28.6.
5.7.
26.7.
2.8. Don Johnson Big Band
9.8.

Tapahtumista tiedotetaan lisää facebookissa, pysy kuulolla ja seuraa Teurastamoa somessa!
Facebook: @teurastamohelsinki
Instagram: @teurastamo

Teurastamo
Työpajankatu 2
www.teurastamo.com

16:00 - 22:00

Teurastamo

S