• Ilmaistapahtumia
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

23.8.

Perjantain Pihaklubi – Selecta Andor  feat. Kukka LIVE

Perjantain Pihaklubi on tapahtumasarja, joka keskittyy alueen viihtyvyyteen ja hyvän fiiliksen luomiseen!

 

Teurastamon Pihaklubi on tapahtumasarja, joka jatkaa aiempien vuosien perjantai-perinnettä. Sarja yhdistelee livemusiikkia, rentoa yhdessäoloa ja avointa tunnelmaa, joka kannustaa kohtaamisiin taustasta riippumatta.
Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy ja ne ovat ikärajattomia.

Sarja esittelee Teurastamon mainioita hengailuspotteja ja kehittää Kalasataman alueen kulttuuri-identiteettiä. Pihaa on jälleen uudistettu entistäkin mukavammaksi. Pihalta löytyy istumapaikkoja, puutarhalaatikoita tuomassa vehreyttä, pöytiä ruokailuun, sekä tilaa piknik-vilteille. Teurastamon Pihaklubilla viritetään soundit sopivaksi viikonlopun aloittelua varten. Dj valitsee sopivat biisit tunnelman nostattamiseen ja grilli on kuumana perjantaigrillailijoille.

Perjantain Pihaklubi on kuin olohuonemainen kesäpiha, jossa voi syntyä vaikka kunnon kotibileet tai vain olla ja rentoutua, fiilis ennen kaikkea!

Kesän viimeisen pihaklubin musasta vastaa energinen Selecta Andor, joka tunnetaan mm. Bassoradion Blaka Blaka Showsta ja Reggae Stomp -klubista. Erikoistuneena reggae- ja dancehall-musaan saa pitkän uran tehnyt Dj Teurastamolla kunnon bileet aikaiseksi. Eikä siinä vielä kaikki, vierailevana tähtenä on indie-artisti Kukka! Genrerajoja koetteleva urbaani tuotanto yhdistäen suomenkieliset vokaalit tunnelmallisiin elektrobiitteihin on jotain, jota varmasti fiilistellään innolla kesän viimeisellä pihaklubilla! Tervetuloa Teurastamon viihtyisälle pihalle nauttimaan kesäillasta ystävien kanssa!

Perjantain Pihaklubit jatkuvat läpi kesän!

14.6. Pimeys
5.7. Dj Laitoshoitaja
26.7. Dj:t Laitoshoitaja ja Viivi
2.8. Don Johnson Big Band
9.8. CREAT #eroticlifestyle Dj’s
23.8. Selecta Andor feat. Kukka LIVE

Tapahtumista tiedotetaan lisää facebookissa, pysy kuulolla ja seuraa Teurastamoa somessa!
Facebook: @teurastamohelsinki
Instagram: @teurastamo

Teurastamo
Työpajankatu 2
www.teurastamo.com

17:00 - 21:00

Teurastamo

S