• Ilmaistapahtumia
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

2.8.

Perjantain Pihaklubi: Don Johnson Big Band

Perjantain Pihaklubi on tapahtumasarja, joka keskittyy alueen viihtyvyyteen ja hyvän fiiliksen luomiseen!

 

Teurastamon Pihaklubi on tapahtumasarja, joka jatkaa aiempien vuosien perjantai-perinnettä. Sarja yhdistelee livemusiikkia, rentoa yhdessäoloa ja avointa tunnelmaa, joka kannustaa kohtaamisiin taustasta riippumatta.
Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy ja ne ovat ikärajattomia.

Sarja esittelee Teurastamon mainioita hengailuspotteja ja kehittää Kalasataman alueen kulttuuri-identiteettiä. Viihtyisä ja mukava piha antaa tilaa kaveriporukoiden ja perheiden piknik-hengailuun ja esim. yhteisögrillillä yhdessä kokkailuun.

Pihaa on jälleen uudistettu entistäkin mukavammaksi. Pihalta löytyy istumapaikkoja, puutarhalaatikoita tuomassa vehreyttä, pöytiä ruokailuun, sekä tilaa piknik-vilteille. Teurastamon perjantai-illoista löytyy myös erilaisia hauskoja aktiviteetteja, joista kerromme myöhemmin lisää!

Perjantain Pihaklubi on kuin olohuonemainen kesäpiha, jossa voi syntyä vaikka kunnon kotibileet tai vain olla ja rentoutua, fiilis ennen kaikkea!

Aikataulu:
klo 20 Don Johnson Big Band
klo 19.15 Underground Jazz Festival Orchestra (Asko Keränen, Antero Priha)
klo 17 Dj Laitoshoitaja

Streetfood:
Yakitori Bancho
Levant
Helsinki x Beijing

Teurastamon baarit, ravintolat ja kahvilat avoinna:
Tislaamo, B-Side Bar, Päiväkahvibaari, Jädelino, Palema, Roslund, B Smokery, Pizzala.


Don Johnson Big Band on aktivoitunut ja tulee puhaltamaan vauhtia Teurastamon Pihaklubi-sessioihin!

Kuuden vuoden hiljaiselon jälkeen Don Johnson Big Band (DJBB) julkaisi loppuvuodesta 2018 mm. Emma Salokosken tähdittämän Physical Digital albumin ja veti täyden syysrundin.
Nyt 2019 elokuussa on vihdoin aika saapua myös Teurastamolle ja laittaa pihaklubbaajien sukat pyörimään jaloissa ja lanteet liikkeelle.

Kuten fanit tietävät, Don Johnson Big Band on sellainen ryhmä, joka ei kahlitse itseään musiikillisilla genrerajoilla. Perusperjantai-juhlijan mölkkypalikka voi helposti heilahtaa hutiin ja krokettipallo lipsahtaa väärästä portista, kun hiphop, jazz, dub, funk, elektrovaikutteet ja jopa country sekoittuvat ja biitti pumppaa!

Don Johnson Big Band myi jo debyyttialbuminsa listojen kärkeen. Sitä seuranneet levyt ovat myyneet kultaa ja platinaa, ja yhtye on vastaanottanut uransa varrella useita kunniamainintoja.

Muun muassa Kanye Westia, James Brownia ja Jamiroquaita lämpännyt DJBB onnistuu yhdistämään eri-ikäiset ja –tyyliset yleisöt mukaansatempaavien esiintymisiensä äärelle.

DJBB:n kesäkeikan lämppäriksi on valikoitunut Underground Jazz Festival Orchestra! Nimestään huolimatta kyseessä on kahden miehen projekti. Juuri keikkojaan julkaisseen 22 Pistepirkon Asko Keräsen ja monissa jazzliemissä keitetyn trumpetisti Antero Prihan duo aloittaa perjantai-illan musiikkitarjonnan klo 19.

Perjantain Pihaklubit jatkuvat läpi kesän!

14.6. Pimeys
5.7. Dj Laitoshoitaja
26.7. Dj:t Laitoshoitaja ja Viivi
2.8. Don Johnson Big Band
9.8. CREAT #eroticlifestyle Dj’s
23.8. Selecta Andor (Reggae Stomp/ BASSO) feat. Kukka LIVE

Tapahtumista tiedotetaan lisää facebookissa, pysy kuulolla ja seuraa Teurastamoa somessa!
Facebook: @teurastamohelsinki
Instagram: @teurastamo

Teurastamo
Työpajankatu 2
www.teurastamo.com

17:00 - 21:00

Teurastamo

S