• Ilmaistapahtumia
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

5.7.

Perjantain Pihaklubi 5.7.

Perjantain Pihaklubi on tapahtumasarja, joka keskittyy alueen viihtyvyyteen ja hyvän fiiliksen luomiseen!

 

Teurastamon Pihaklubi on tapahtumasarja, joka jatkaa aiempien vuosien perjantai-perinnettä. Sarja yhdistelee livemusiikkia, rentoa yhdessäoloa ja avointa tunnelmaa, joka kannustaa kohtaamisiin taustasta riippumatta.
Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy ja ne ovat ikärajattomia.

Sarja esittelee Teurastamon mainioita hengailuspotteja ja kehittää Kalasataman alueen kulttuuri-identiteettiä. Viihtyisä ja mukava piha antaa tilaa kaveriporukoiden ja perheiden piknik-hengailuun ja esim. yhteisögrillillä yhdessä kokkailuun.

Pihaa on jälleen uudistettu entistäkin mukavammaksi. Pihalta löytyy istumapaikkoja, puutarhalaatikoita tuomassa vehreyttä, pöytiä ruokailuun, sekä tilaa piknik-vilteille. Teurastamon perjantai-illoista löytyy myös erilaisia hauskoja aktiviteetteja, joista kerromme myöhemmin lisää!

Perjantain Pihaklubi on kuin olohuonemainen kesäpiha, jossa voi syntyä vaikka kunnon kotibileet tai vain olla ja rentoutua, fiilis ennen kaikkea!

Teurastamon Pihaklubilla viritetään soundit sopivaksi viikonlopun aloittelua varten. Dj valitsee sopivat biisit tunnelman nostattamiseen ja grilli on kuumana perjantaigrillailijoille. Heinäkuun ensimmäisellä pihaklubilla viihdyttävät Dj:t Laitoshoitaja ja Viivi. Tervetuloa Teurastamon viihtyisälle pihalle nauttimaan kesäillasta ystävien kanssa!

Perjantain Pihaklubit jatkuvat läpi kesän!

14.6. Pimeys
28.6.
5.7. Dj:t Laitoshoitaja ja Viivi
26.7.
2.8. Don Johnson Big Band
9.8.

Tapahtumista tiedotetaan lisää facebookissa, pysy kuulolla ja seuraa Teurastamoa somessa!
Facebook: @teurastamohelsinki
Instagram: @teurastamo

Teurastamo
Työpajankatu 2
www.teurastamo.com

18:00 - 22:00

Teurastamo

S