Perhon pääsiäismyyjäiset Teurastamolla

Perho Liiketalousopiston opiskelijat järjestävät pääsiäismyyjäiset Teurastamon sisäpihalla sekä Teurastamon Suolaamossa lauantaina ja sunnuntaina 1.- 2. huhtikuuta kello 11 – 16

Perhon pääsiäismyyjäiset Teurastamolla lauantaina ja sunnuntaina 1.-2.4.2017 klo 11 – 16

 

Perho Liiketalousopiston opiskelijat järjestävät pääsiäismyyjäiset Teurastamon sisäpihalla sekä Teurastamon Suolaamossa lauantaina ja sunnuntaina 1.- 2. huhtikuuta kello 11 – 16.

Lisäksi Perhon Ruokarekka tulee Teurastamolle 28.–30.3. ja lauantaina 1. huhtikuuta Teurastamolla järjestetään myös Tyynysota!

Perho Liiketalousopiston opiskelijat järjestävät Teurastamon sisäpihalla sekä Teurastamon Suolaamossa (Perho Liiketalousopiston tila) myyjäiset, jossa myydään pääsiäistuotteita,  koristeita, leivonnaisia sekä Perhon kokkiopiskelijoiden valmistamia pääsiäisen perinneherkkuja. Myynnissä on lisäksi mm. Helsingin kahvipaahtimon kahvia, luomuviljelijän viljatuotteita sekä arpoja!

Lapsille on ohjelmassa virpomisvitsojen sekä pääsiäiskoristeiden askartelua. Kirjaverstaalla luetaan lauantaina lapsille satuja. Piipahda myös jäätelölle Jädelinoon tai päivälliselle B-Smokeryyn!

Osana Perhon Pääsisäistapahtumaa Perhon ruokarekka ja kokkiopiskelijat myyvät  tiistaista torstaihin 28.–30.3. klo 11-16 Teurastamon alueella pääsiäisen street foodia. myynnissä myös Tuula Kinnusen luomujauhoja ja ryynejä.

Käy lukemassa lisää Perhon opiskelijoista ja tapahtumasta täältä!

Tapahtuman järjestäjä: Perho Liiketalousopisto

Lauantaina 1.4. myös hauska tyynysotapäivä klo 15.00 – 18.00. Pakkaa siis tyynysi mukaan ja osallistu hauskanpitoon!

11:00 - 16:00

Teurastamo