• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Ruokaa ja juomaa

22.10.

Lastenvaatekarnevaali

Kotimaisten ostosten iloinen tapahtuma.

Lastenvaatekarnevaali on kotimaisten merkkien myyntitapahtuma, josta löydät vaatteet, tarvikkeet ja asusteet perheen pienimmille. Tarjolla on lisäksi makuelämyksiä, musiikkia ja muuta ohjelmaa koko perheelle.

Lastenvaatekarnevaali järjestetään Helsingin Kellohallilla la 22.10.2016 klo 10-16.


Lastenvaatekarnevaali on kotimaisten ostosten iloinen tapahtuma. Tule tapaamaan tekijät yli 30 merkin takaa takaa, tee löytöjä ja tue kotimaista suunnittelua ja työtä. Ohjelmassa on myös livemusiikkia, kahvila, työpajoja sekä leikkipaikka lapsille. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kellohallille on helppo tulla niin metrolla, ratikalla, bussilla, pyörällä kuin kävellenkin. Myyjät levittäytyvät Kellohallin saliin ja sen viereiseen tilaan. Sokrun ja titiMadamin työpajat ovat viereiseissä Flavor Studion tiloissa.


Ensimmäiset myyjät julkaistu

Tutustu mukana oleviin yrityksiin ja merkkeihin tapahtuman Myyjät-sivulla. Lastenvaatekarnevaali liputtaa lyhyiden matkojen ja reilujen tuotanto-olojen puolesta. Jokainen tapahtumassa myytävä tuote on valmistettu Suomessa.

Seuraa Lastenvaatekarnevalia Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, niin saat syksyn aikana lisätietoa tapahtumaohjelmasta ja myyjistä!

Muista myös:
Lastenvaatekarnevaali goes Hippalot, Hämeenlinna 6.8.2016
Lastenvaatekarnevaali Tampere 9.10.2016

Teurastamo-2015_05_15-Kesakauden_avajaiset_DSC0418-Eetu_Ahanen


Myyjäksi Helsingin Lastenvaatekarnevaaliin?

Tapahtuma on tällä hetkellä loppuunvarattu ja lisätilan mahdollisuuksia selvitetään. Lue myyjien info Myyjäksi-sivulta ja ilmoita tällä lomakkeella, jos olet kiinnostunut peruutuspaikasta.

Tapahtuma on lauantaina 22.10.2016 klo 10-16. Myyjät pääsevät sisään klo 8.30. Pöydän tulee olla tyhjä klo 16.30 ja tilasta tulee poistua klo 17.30 mennessä. Myyjät vievät omalla myyntipaikallaan kertyneet jätteet mukanaan lähtiessään.

Myyntialueena on Kellohallin sali ja salin viereinen tila. Tiloissa on ravintolasalin yleisvalaistus. Jos tahdot myyntipisteellesi lisä- tai kohdevaloa, voit tuoda mukanasi oman lisävalaisimen.


Lastenvaatekarnevaalin takana on Vilppumedian Anna Vikström apujoukkoineen. Ensimmäinen Lastenvaatekarnevaali järjestettiin Helsingin Kumpulassa marraskuussa 2015 ja toinen Jyväskylän Veturitalleilla huhtikuussa 2016. 

Lisätietoja:
Anna Vikström
www.lastenvaatekarnevaali.fi
anna@vilppumedia.fi 040 416 2516

Teurastamo-20151219-Joulumarkkinat_038