• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

15.6.

Lasten Lomapäivä 2019

Kesäloma pähkinänkuoressa – koko perheen suosikkitapahtuma Lomapäivä tulee taas!
Lauantaina 15.6. Klo 11:00 – 17:00
vapaa pääsy

 

Kolmatta kertaa järjestettävä Lasten Lomapäivä on osa Teurastamon vilkasta kesätarjontaa!

Tapahtuma tarjoaa lapsiperheille ja lapsille monipuolista ohjelmaa. Teurastamon olohuonemainen piha ja sen monet sisätilat täyttyvät iloisesta kuhinasta. Kaikki lomailijat ja lomalle haikailevat ovat tervetulleita nauttimaan ja viettämään yhdessä ihanaa Lomapäivää!

 

Aikataulu löytyy alta, tapahtumassa seuraavaa:

Lavalla nähdään suosittu Pikku Papun Orkesteri, lastenmuusikko Mikko Perkoila, taikuri Kim Wist, lasten disco ja Ruffle Armyn saippuakuplashow!

Lelumuseo Hevosenkengän, Ruduksen, sekä Teurastamon omassa Monte Carlossa, hiekkalinnojen keskellä sijaitsee Hevosenkengän tuottama neppiautojen kokoamis- ja tuunauspaja.  Hiekkalinnamaailmassa voit myös rakentaa oman linnan tai perinteisempiä hiekkakakkuja!

Pääsiäismarkkinoilla ihastuttanut eläinpiha palaa Teurastamolle alpakoineen, minilampaineen, kanoineen ja teinitipuineen! Tule tervehtimään, ihailemaan ja rapsuttamaan näitä suloisia otuksia! Pihalla mahdollisuus myös poniratsastukseen.

Lasten ravintolapäivä tarjoaa herkullista purtavaa ja energiaa hauskoihin aktiviteetteihin! Mukana muutama lasten makuun sopivia aterioita tarjoava ruokamyyjä, sekä tietenkin Teurastamon kahvilat ja ravintolat, jotka tarjoavat kesäisiä makunautintoja. Pihan yhteisögrilli kutsuu nälkäisiä omien eväiden grillauspuuhiin.

Pihassa on myös paljon muita aktiviteetteja. Pääset mm. seikkailemaan Lastenkirjastoauto Skidiin, joka on paikalla koko tapahtuman ajan, näpertämään käsilläsi Ehyt ry:n kangastilkkutyöpajaan Uusixin pop-up -kauppaan ja Lastenkirjakioski Toukan sanatyöpajoissa laitetaan kielet solmuun (tai siis ei) yhdessä kirjantekijöiden Kaisa Happosen, Anne Vaskon sekä Johanna Lestelän opastuksella.

Lastenmarkkinoilta voi tehdä löytöjä. Lapsiperheille suunnattuja tuotteita on myynnissä kojuissa Teurastamon pihassa. Lisäksi tapahtumassa on myös pieni lasten lelu- ja kirjakirppis, jonka kautta käytetyt tavarat saadaan uusille omistajille tuottamaan iloa! Ilmoittautuminen kirppismyyjäksi: bit.ly/lastenlomapaivakirppis

 

OHJELMA:

Pihalava
11:30 Mikko Perkoila
12:30 Taikuri Kim Wist
13:00 Pikku Papun Orkesteri
14:30 Ruffle Army
14:45 Lasten Disco

Monte Neppis
11-16 Lelumuseon Neppistuunaamo
12:00 Neppiskisat
14:00 Neppiskisat
16:00 Neppiskisat

11-17 Lastenkirjastoauto Skidi on paikalla
12-16 Eläinpiha: Alpakoita, minilampaat, kanat ja “teinitiput”
11-17 Poniratsastusta ja hevosajelua
11-17 Kangastilkkupaja Uusix-verstaan pop upissa, Ehyt ry.
11-17 Lastenkirjakioski Toukan non-stop-sanatyöpajat

11-17 Lasten markkinat ja pikkukirppis
11-17 Street food, Grill & Garden -alue ja Teurastamon ravintolat avoinna! 🤤🍔

 

Liity tapahtumaan Facebookissa, niin löydät lisätietoja ohjelmasisällöistä 🙂

Olohuonemainen piha täyttyy siis iloisesta kuhinasta! Teurastamo kutsuu lomailijoita nauttimaan yhdessä koko perheen iloista Lomapäivää!!!

 

Yhteistyöehdotukset ja tiedustelut: tuottaja@teurastamo.com

#Teurastamo
Työpajankatu 2, 00580 Helsinki
Facebook: @teurastamohelsinki
Instagram: @teurastamo

11:00 - 17:00

Teurastamo

- S -