• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

15.6.

Lasten Lomapäivä 2019

Kesäloma pähkinänkuoressa – koko perheen suosikkitapahtuma Lomapäivä tulee taas!
Lauantaina 15.6. Klo 11:00 – 17:00
vapaa pääsy

 

Kolmatta kertaa järjestettävä Lasten Lomapäivä on osa Teurastamon vilkasta kesätarjontaa!

Tapahtuma tarjoaa lapsiperheille ja lapsille monipuolista ohjelmaa. Teurastamon olohuonemainen piha ja sen monet sisätilat täyttyvät iloisesta kuhinasta. Kaikki lomailijat ja lomalle haikailevat ovat tervetulleita nauttimaan ja viettämään yhdessä ihanaa Lomapäivää!

Ohjelma ei ole vielä täysin valmis, mutta raotamme esirippua hieman.

Lavalla nähdään mm. suosittu Pikku Papun Orkesteri, lasten disco ja muuta hauskaa ohjelmaa!

Teurastamon Monte Carlossa, hiekkalinnojen keskellä sijaitsee Lelumuseo Hevosenkengän tuottama neppiautojen kokoamis- ja tuunauspaja.  Hiekkalinnamaailmassa voit myös rakentaa oman linnan tai perinteisempiä hiekkakakkuja!

Pääsiäismarkkinoilla ihastuttanut eläinpiha palaa Teurastamolle alpakoineen, minilampaineen, kanoineen ja teinitipuineen! Tule tervehtimään, ihailemaan ja rapsuttamaan näitä suloisia otuksia! Pihalla mahdollisuus myös poniratsastukseen.

Lasten ravintolapäivä tarjoaa herkullista purtavaa ja energiaa hauskoihin aktiviteetteihin! Mukana muutama lasten makuun sopivia aterioita tarjoava ruokamyyjä, sekä tietenkin Teurastamon kahvilat ja ravintolat, jotka tarjoavat kesäisiä makunautintoja. Pihan yhteisögrilli kutsuu nälkäisiä omien eväiden grillauspuuhiin.

Lastenmarkkinoilta voi tehdä löytöjä. Lapsiperheille suunnattuja tuotteita on myynnissä lukuisissa kojuissa Teurastamon pihassa. Lisäksi tapahtumassa on myös lasten lelu- ja kirjakirppis, jonka kautta käytetyt tavarat saadaan uusille omistajille tuottamaan iloa! Ilmoittautuminen kirppismyyjäksi: bit.ly/lastenlomapaivakirppis

Ohjelma ja sisältö julkaistaan toukokuun aikana. Seuraa tapahtumaa Facebookissa, niin kuulet mitä muuta mahtavaa onkaan luvassa!

Olohuonemainen piha täyttyy siis iloisesta kuhinasta! Teurastamo kutsuu lomailijoita nauttimaan yhdessä koko perheen iloista Lomapäivää!!!

 

Yhteistyöehdotukset ja tiedustelut: tuottaja@teurastamo.com

#Teurastamo
Työpajankatu 2, 00580 Helsinki
Facebook: @teurastamohelsinki
Instagram: @teurastamo

11:00 - 17:00

Teurastamo

- S -