• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia

16.6.

Lasten Lomapäivä 2018

Koko perheen iloinen kesätapahtuma – Lomapäivä Teurastamolla.
Lauantaina 16.6. Klo 11:00 – 17:00
vapaa pääsy

 

LASTEN LOMAPÄIVÄ on osa Teurastamon vilkasta kesätarjontaa! Tapahtuma tarjoaa lapsiperheille ja lapsille monipuolista ohjelmaa. Teurastamon olohuonemainen piha ja sen monet sisätilat täyttyvät iloisesta kuhinasta. Kaikki lomailijat ja lomalle haikailevat ovat tervetulleita nauttimaan ja viettämään yhdessä ihanaa Lomapäivää!

Pihalavalla on monenlaista ohjelmaa bändeistä musisoiviin konstaapeleihin. Lastendiskossa tanssitaan ihastellen saippuakuplia.

Lastenkirjakauppa Toukan ja Kirja & Verstaan järjestämässä Lastenkirjafestivaalissa sukelletaan kirjojen maailmaan monien työpajojen, tarinatuokioiden ja tekijätapaamisten myötä. Kirja & Verstaan kulmalle kurvaa myös Helsingin kaupungin kirjastoauto.

Lomapäivän juontajana hääräävät Vanhempi Konstaapeli Maltti ja Musiikkikonstaapeli Vallu. Ohjelma-aikataulu julkaistaan pian!

Lastenmarkkinoilta voi tehdä löytöjä. Lapsiperheille suunnattuja tuotteita on myynnissä lukuisissa kojuissa Teurastamon pihassa.

Laadukkaat Teurastamon kahvilat ja ravintolat sekä vierailevat ruokamyyjät tarjoavat kesäisiä makunautintoja. Pihan yhteisögrilli kutsuu nälkäisiä omien eväiden grillauspuuhiin.

Olohuonemainen piha täyttyy siis iloisesta kuhinasta! Teurastamo kutsuu lomailijoita nauttimaan yhdessä koko perheen iloista Lomapäivää!!!

Tapahtumaa tukevat: Westpro 4U, REDI, Helsingin Kaupunki, Otava ja Schildts & Söderströms

Yhteistyössä: Kirja & Verstas, Toukka ry, Teurastamon toimijat, Perho Liiketalousopisto, Treamer ja Etana Editions, Myllylahti Oy ja Karisto,

Yhteistyöehdotukset ja tiedustelut: tuottaja@teurastamo.com

#Teurastamo

11:00 - 17:00

Teurastamo

- S -