• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

31.8.

Lasten Liikuntapäivä 2019

Tervetuloa monipuoliseen erityisesti lapsille ja lapsiperheille suunnattuun liikuntapainotteiseen tapahtumaan lauantaina 31.8. klo 11 – 17
vapaa pääsy

 

Lasten Lomapäivän jalanjälkiä seuraava Lasten Liikuntapäivä laittaa koko perheen liikkumaan yhdessä!

Tapahtuma tarjoaa lapsille ja perheille monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, leikkimielisiä pelejä, sekä muuta ohjelmaa. Teurastamon olohuonemainen piha ja sen monet sisätilat täyttyvät iloisesta kuhinasta ja liikkumisen ilon täyteisistä ihmisistä.

TOUHUKARTTA

Tutkaile Teurastamon pihaa ja vieraile erilaisilla touhurasteilla kartta mukanasi! Kerää karttaan leimoja liikkuen, pelaten ja touhuten erilaisilla rasteilla ja palauta se infopisteelle niin saat pienen palkinnon!

LAVAOHJELMA

Luvassa mm. musiikkia lasten mieleen, sekä yhteisjumppaa koko perheelle! Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumapäivää.

RUOKA

Teurastamon monipuoliset ravintolat ovat auki myös Lasten Liikuntapäivässä tarjoten niin lapsille, kuin aikuisillekin herkullista purtavaa. Pihasta löydät myös vierailevia ruokamyyjiä, joiden valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaista katuruokaa ja herkkuja. Kuten aina, saa pihalle tulla myös grillaamaan ja viettämään piknikkiä.

Tarkempi ohjelma, aikataulu, sekä muut lisätiedot julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Seuraa Teurastamoa somessa ja pysy kuulolla!

Yhteistyöehdotukset ja tiedustelut: tuottaja@teurastamo.com

#Teurastamo
Työpajankatu 2, 00580 Helsinki
Facebook: @teurastamohelsinki
Instagram: @teurastamo

11:00 - 17:00

Teurastamo

- S -