KELLOHALLIN LAHJAMARKKINAT TEURASTAMOLLA 22.-23.12.2018

Jouluiset Lahjamarkkinat järjestetään Teurastamolla jo neljättä kertaa!

LAUANTAI

KLO 10:00 - 17:00
SUNNUNTAI

KLO 11:00 - 16:00

Teurastamolla sijaitseva Kellohalli täyttyy perinteen mukaan viimeisenä viikonloppuna ennen aattoa joulun lämpimästä tunnelmasta sekä lahjaksi sopivista tuotteista. Myynnissä lähes viidenkymmenen pienyrittäjän laadukkaita tuotteita; designia, graafista suunnittelua, koruja, käsityötä, sisustustuotteita ja lifestyletavaroita.

Tule tekemään parhaat joululahjaostokset ja nauttimaan Teurastamon alueen ainutlaatuisesta tunnelmasta. Ostosten lomassa voit nauttia ruoka- ja juomatuotteita, joita teille tarjoaa Teurastamon yrittäjät!

Tänä vuonna markkinoilla on mukana 50 myyjää ja pienyrittäjää.
Koruja on markkinoilla monenlaisia sekä monista materiaaleista. Annika Cumlanderin viehättävät humoristiset hopeakorut sopivat arkeen ja juhlaan. LIIA on suomalainen, raikas korubrändi. LIIAn korut suunnittelee ja valmistaa kultaseppäartesaani Laura Ikonen.
Vuonue ja viipsinpuu on yritys, joka kasvattaa maatiaiskanoja- ja lampaita ja korut valmistuvat kanojen ylimääräisistä sulista. Kaikki tuotanto tapahtuu eläimiä ja luontoa kunnioittaen.
AnJo Allee Hats suunnittelee ja valmistaa hattuja ja päähineitä iloiseen 20-luvun tyyliin. Aapiste on sulkavalaisen tekstiilisuunnittelija Riikka Kaartilanmäen tuotemerkki. Materiaalina tekstiilituotteissa on pääasiassa pellava. Kankaat painetaan käsin perinteisellä silkkipainotekniikalla, myrkyttömillä, vesiohenteisilla väreillä.
Japanilaisia furosikitekstiilejä myy Käärö. Sahrasshop tuo markkinoille kauniita ja monenvärisiä Hamam-pyyhkeitä, käsipyyhkeitä ja villahuiveja, jotka ovat mitä mainioimpia ja tarpeellisia lahjoja. Tarjolla on lisäksi printtituotteita, koruja, vaatteita ja monenlaisia käyttöastioita.

Markkinoilla myydään myös ruokatuotteita, mm. Nord-T:n kotimaista teetä, Feri´s Sausagesin unkarilaistyyppisiä raakamakkaroita, Rusthollarin hunajaa sekä Omenasiepparin eettistä omenamehua.

Markkinoiden yhteydessä järjestetään työpaja lapsille ja lapsiperheille.
Teurastamon alueella voit ostosten lomassa nauttia pientä syötävää ja juotavaa. Jädelino myy artisaanijäätelöä jouluisilla mauilla, Päiväkahvibaarista saat laatukahvit hyvän palvelun kera ja Kellohallista voit ostaa pientä naposteltavaa sekä juomaa.

Teurastamon Portti, Kahvila Moko, Tukkutorin Kala sekä Kirja&Verstas ovat myös avoinna tapahtuman aikana.

Mukana olevat yrittäjät:
Aapiste, Aarni, AnJo Allee, Anna Schroderus, ASMI, Butoni, Cafe Pequeno, cAPS LOCK HELSINKI, Designtuokio, Dock Helsinki, Ecoil, Elma B, Feri´s Sausages, Gina Bulgamin, Heijadesign, Huoku, Ilo-korut, INTOA design, Kauneve, Katjan Kahvisäkkituotteet, Kehvola Design, Kooky Gems, Kultaseppä/guldsmed Annika Cumlander, Käärö, LIIA Jewellery, MALANKA Design, Mariel Design, Mine Güngör, Mithu, Mooncake, MOSH Jewelry, Mähöne, Namu Jewellery, NanQ, NORD-T, Nähdään Kellon alla – Vi ses under Klockan, Omenasieppari, OTUS ateljee, Paja, PIRET KÄNDLER / Sumeporcelain, Pitsin Uusi Elämä, Punainen Ruukku, Rubylea, Rusthollarin hunaja, Sahrasshop, Tanja Kallio Design, TARTTUVAdesign, Teehaus Helsinki / Casa Fatto, Tupamaalarit, VILMURI by Vilma Wallinmaa, Vuonue ja viipsinpuu, YCM

10:00 - 16:00

22.12. - 23.12.
Add to your calendar >

Teurastamo

S