• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

12.3.

Helsinki Sauna Day

Teurastamon Parhaat -tapahtuman yhteydessä lauantaina 12. maaliskuuta vietetään myös Helsinki Sauna Day:ta eli Helsingin Saunapäivää Teurastamon sympaattisessa kellarisaunassa, joka lämpenee klo 16-22.

Helsinki Sauna Day avaa Teurastamon saunan kaikille

Helsinki on täynnä saunoja, jotka ovat usein käyttämättä ja joita juuri kukaan ei pääse näkemään. Entä jos muutettaisiin tilanne yhden päivän ajaksi ja kutsuttaisiin tutut ja tuntemattomat kylään? Helsinki Sauna Day avaa Helsingin saunat kaikille halukkaille ja lämmittää niin kehot kuin mielet ensimmäisen kerran lauantaina 12. maaliskuuta 2016. Helsinki Sauna Day -tapahtuman järjestää Yhteismaa ry yhteistyössä Visit Helsingin kanssa.

Tykkäätkö saunomisesta ja uusiin ihmisiin tutustumisesta? Haluaisitko tehdä Helsingistä vähän lämpimämmän paikan? Haluaisitko hyviin löylyihin? Jos vastasit kyllä, niin suuntaa Teurastamon sympaattiseen kellarisaunaan ja pakkaa mukaan oma pyyhe, pesuvehkeet ja sauna-alusta! Sauna lämpenee lauantaina 12.3. klo 16-22. Saunassa on miesten vuoro klo 16-19 ja naisten vuoro klo 19-22.

Tervetuloa maistelemaan samalla Teurastamon Parhaat -tapahtuman herkkuja alueen ravintoloissa ja pikkumyymälöissä klo 16-22!

16:00 - 22:00

Teurastamo