• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

8.6.

GRILL & GARDEN HERKKUMARKKINAT 8.6.

Teurastamon Herkkumarkkinat -tapahtumasarja saa jatkoa, kesäkuussa herkutellaan grillimeiningeissä. Koe Grill & Garden isompana kuin koskaan!

MIKÄ IHMEEN GRILL & GARDEN?

 

1. Osta grillivalmiit ruoat Teurastamon kaupoista tai tuo omat
2. Siirry grillialueelle ja varaa pöytä seurueellesi
3. Grillialueella voit grillata ruokasi itse. Tarjolla on välineitä.
4. Nauti tunnelmasta ja kesäisistä mauista parhaassa seurassa!

Pihassa on myös oheisohjelmaa, sekä tietysti paljon ruokaa! Tule siis nauttimaan kesäpäivästä, herkuttelemaan ja syventämään grillaustietouttasi!

 

HERKKUMARKKINAT:

Markkinoilla kymmenet myyjät esittelevät tuotteitaan, jotka voivat olla niin ruokaa ja makujen maailmaa tai sitten laveasti keittiön tai ruokapöydän designia. Herkkumarkkinoiden teemana on tällä kertaa grillaus, joten markkinoilla esitellään siihen sopivia tuotteita.

Voit ilmoittautua myyjäksi herkkumarkkinoille tästä: http://bit.ly/grillandgarden 

Lisäksi pihassa on myös ruokarekkoja, jos itse kokkailu ei tällä kertaa maistu!

 

TEURASTAMON TOIMIJAT:

  • Jädelino – Saturday Happy Grill : Jädelinon terassilla grillattuja perinteisiä italialaisia lammasvartaita hintaan 10€/5kpl. Jädelinossa tarjolla tietenkin jäätelöä, sekä juomia, kuten erittäin hyvin vartaiden kanssa sopivaa punaviiniä.
  • Teurastamon portti Roslund – Nappaa mukaan grillausvalmiit herkut Roslundilta ja siirry grillausalueelle!
  • Palema X HARJU DÖNER VEGE – Jo yli viisi vuotta toiminut Harjun Makkaratehdas on vihdoin avannut pelin vegepuolella! Tule paikalle maistelemaan uutuustuotteita. Nopeimmille jaetaan makkaroita ilmaiseksi, mutta näitä Stadin himotuimpia nakkeja ja pihvejä voit toki myös ostaa mukaan!

 

TAIMIVAIHTAJAISET & PUUTARHANEUVONTA

Tuo taimi tullessasi, vie uusi mennessäsi! Rohkaisemme viherpeukaloita vaihtamaan taimiaan ja tutustumaan uusiin lajikkeisiin!

Oletko innokkaana viherpeukalona onnistunut kasvattamaan taimia yli omien tarpeidesi? Kaipaisitko kotipuutarhaasi uusia tulokkaita? Tule Teurastamon Taimivaihtajaisiin tämän viikon lauantaina!☀️

Lisäksi Teurastamon luomupuutarhuri ja HÖRBS-yrttikoulun perustaja Kaisa Viitamäki paikalla klo 12-14, aiheina mm. kesäkylvö, syötävät kukkaistutukset ja lannoite-esittelyä. Yhteistyössä Puutarhasi elämään

 

MUU OHJELMA:

Luvassa tämän kaiken lisäksi mm. kokkausvinkkejä ja tekijähaastatteluja aiheeseen liittyen. MINIBAND TRIO esiintyy klo 13, 14 ja 15, eli tapahtumassa myös livemusiikkia luomassa tunnelmaa. Perheen pienimmille on tarjolla poniratsastusta.

Piha on laitettu kesäkuntoon! Tapahtumassa on hyvin tilaa syödä pöytien ääressä istuen, niin varjossa kuin auringossakin lähellä grillejä ja ruokakojuja. Pihapelit odottavat pelaajia ja matseja, terassit ja nurmialueet kesäpäivästä nauttijoita!

 

GRILL & GARDEN HERKKUMARKKINAT
LA 8.6.
klo 11-17

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumista tiedotetaan lisää facebookissa, pysy kuulolla ja seuraa Teurastamoa somessa!
Facebook: @teurastamohelsinki
Instagram: @teurastamo


Teurastamo
Työpajankatu 2
www.teurastamo.com

11:00 - 17:00

Myyjäksi markkinoille? Täytä hakemus: bit.ly/grillandgarden

S