• Ilmaistapahtumia
  • Kursseja ja työpajoja
  • Ruokaa ja juomaa

11.9.

Food Design -työpajat

Yhdistä ruoka ja muotoilu A21 Flavour Studion työpajassa.

“Food Design is, simply, the connection between food and design. Food Design is the design process for food and eating related concepts. Food Design is, simply, the connection between food and design. Food Design is the design process for food and eating related concepts.”

Food design -työpajasarja
11.9.2016, 11–13.00 ja 15–17.00
A21 Flavour studio, Teurastamo. Työpajankatu 2, 00580 Helsinki


Työpaja-sarja koostuu kahdesta työpajasta:
MASTER / PIECE Food Design -työpaja ja
EDIBLE / TYPE Food Design -työpaja


1. MASTER / PIECE Food Design -työpaja
Sunnuntai 11.9.2016, 11-13.00

Ilmaise itseäsi ruuan ja tarinoiden kautta!
Tässä työpajassa tutkimme ruokaan liittyviä tarinallisia ja viestinnällisiä näkökulmia. Visuaalisen viestinnän suunnittelijat ja ravintola-alan ammattilaiset fasilitoivat työpajan ja avustavat sinua, jotta voit luoda oman syötävän taideteoksen. Teosten viestit syntyvät muodoista, väreistä, raaka-aineiden koostumuksesta, maku-yhdistelmistä jne.

Työpaja on avoin 30 osallistujalle. Osallistuminen on ilmaista mutta vaatii sitovan rekisteröitymisen etukäteen. Ilmoittautuminen tästä. 

Voit hyvin osallistua yksin tai yhdessä. Aikaisempaa suunnitteluosaamista ei tarvita.


2. EDIBLE / TYPE Food Design -työpaja
Sunnuntai 11.9.2016, 15-17.00

Ilmaise typografinen ideasi ruuan ja typografian kautta!
Tässä työpajassa tutkimme visuaalisen viestinnän ja ruuan välistä yhteyttä painottaen erityisesti typografiaa. Visuaalisen viestinnän suunnittelijat, typografit ja ravintola-alan ammattilaiset fasilitoivat työpajan ja avustavat sinua, jotta voit kokea typografian uudella tavalla ja toteuttaa syötävän typografisen kokeilun.

Työpaja on avoin 30 osallistujalle. Osallistuminen on ilmaista mutta vaatii sitovan rekisteröitymisen etukäteen. Ilmoittautuminen tässä.

Voit hyvin osallistua yksin tai yhdessä. Aikaisempi typografiaan liittyvä suunnittelukokemus ei ole osallistumisen edellytys mutta typografian tuntemuksesta on toki hyötyä.

www.fooddesign.fi
Facebook

11:00 - 17:00

Heidi Uppa
+358 50 320 5768
heidi.uppa@aalto.fi