• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

23.4.

Fair Made Finland

Fair Made Finland –tapahtuma kokoaa joukon suomalaisia asuste-, tekstiili- ja vaatesuunnittelijoita ja jälleenmyyjiä esittelemään vastuullisesti tuotettuja mallistojaan sekä kertomaan tuotteidensa tuotantoketjuista.
Paikan päällä voit lisäksi nauttia vaikka vegaanisen puutarhabrunssin.

Hitaan ja reilun muodin tekstiilimyyjäiset

Kellohallin myyjäisistä löydät muotia kevääseen ja kestäviä sisustustekstiilejä.

Mukana myyjäisissä on tekstiilisuunnittelija Kirsi Niemelä, joka kohtasi metsäretkellään suuren viirupöllön, joka ikuistui malliston ihastuttavaksi printiksi. Kannot sekä puunrungot ovat siirtyneet muodoiksi ja kuvioiksi kodin sisustus- ja kattaustuotteisiin.

Beibamboo puolestaan on kotimainen vauvanvaatteita valmistava yritys. Beibamboon palkitut ja ajattomat vauvanvaatteet on suunniteltu lasten tarpeita ajatellen sekä yksityis- että sairaalakäyttöön. Vaatteet on helppo pukea vauvan päälle yksitysikohtiensa ansiosta, niissä on tilaa liikkua ja materiaaleina on käytetty luomupuuvillaa ja ihoystävällistä bambuviskoosia.

Lauantaina 23. huhtikuuta Kellohallilla järjestetään lisäksi Fair Made Puutarhabrunssi klo 11-14! Tarjolla on lautastarjoiltu vegaaninen brunssi, jonka menullä paistattelevat mustikkaraakapuuroa, vihersmoothieta, pinaatti-sienifritataa, kurpitsa-kastanjakeittoa, vegaanisia BLT-voileipiä, punajuuriryynäriä sekä porkkanakakkua. Brunssin saa myös lähi-lihaa sisältävänä versiona.

Hinta: 26 eur / Varaukset: bookings@kellohalli.fi

 

 

Tervetuloa vastuullisten vaatteiden, asusteiden ja sisustustuotteiden myyntitapahtumaan Kellohallille. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

10:00 - 16:00