• Ilmaistapahtumia
  • Koko perheen tapahtumia
  • Musiikkia
  • Pihatapahtumia
  • Ruokaa ja juomaa

17.8.

Bikes, Beards & Burgers

Elokuussa kajahtaa kovempaa kuin koskaan aikaisemmin Bikes, Beard & Burgerssin historiassa!

Viime kesän tapahtuma osoitti, että Eerikinkatu on vaan jäänyt tapahtumalle liian pieneksi, joten tällä kertaa tapahtuma järjestetään Teurastamolla! B-Smokery on ottanut tapahtuman avosylin vastaan ja toimiikin tapahtuman yhteistyökumppaninan, sekä muonitusvastaavana!

Tapahtumaa jatketaan samaan malliin kuin aikaisemmin. Ajatuksena on aina ollut tehdä rento tapahtuma, johon kaikki ovat tervetulleita aina lastenraittaista, cafe racereihin, choppereihin ja tehdasvalmisteisiin prätkiin asti. Saa tulla fillarilla, jalan tai metrolla. Olisi mahtavaa saada paikalle myös rakenneltuja autoja!!

Hienoin prätkä palkitaan kello 14! Palkinnoista pian lisätietoa!!

Tapahtuman taustavoimissa

hääräävät tuttuun tapaan Mikko (Pinkomo) ja Kari (Indigofera). Tänä vuonna mukana myös HarleDavidson Helsinki, Kopteri lehti, B-Smokery, Parturi – Pete, Lord Fatty…

Pinkomo:

Pinkomo on vuonna 2011 perustettu vaatekauppa Helsingissä Eerikinkadulla, joka on erikoistunut raakafarkkuihin ja laadukkaisiin amerikkalaisiin ja englantilaisiin jalkineisiin. Pinkomo tuo tapahtumaan kaikkea bootseista ainut laatuiseen tapahtuma T-paitaan

Indigofera:
Ruotsista operoiva laadukkaita miestenvaatteita valmistava vuodesta 2009 asti toiminut luotto vaatettaja, jonka toinen jalka on Suomessa. Indigofera tuo tapahtumaan erikoisesti moottororipyöräilyyn tarkoitetun housun, joka myydään tapahtumasta erikoishintaan (HALVALLA!!)

B-Smokery:
B-Smokery on BBQ-ravintola, joka on toiminut Helsingin Teurastamolla vuodesta 2013.
Valikoimaan kuuluvat BBQ-klassikot kuten ribs, brisket, ja pulled pork sekä tietenkin kasvis- ja lihaburgerit. tapahtumaa varten B-Smokery luo erikois bursan!

Harley-Davidson:
Merkki ei kaipaa esittelyä, joten hypätään suoraan siihen mitä Harley-Davidson Helsinki tuo tapahtumaan; “Pääkaupunkiseudun oma dealeri Harley-Davidson Helsinki tarjoaa tapahtuman vieraille mahdollisuuden päästä näkemään ja kokemaan upeat ja uudistuneet Milwaukee Eight-moottorilla varustellut Softailit. Kypärä mukaan ja koeajolle!”

KOEAJO MAHDOLLISUUS MAINITTU!!!! Tulikohan tarpeeksi huutomerkkejä?!!

Kopteri:
Suomen kustom kulttuuria vuodesta 1992 eteenpäin puskenut lehti. Rakenneltuja moottoripyöriä ja lifestyleä. Suomen vanhin mp-lehti tuo paikalle oman kojunsa. Leffoja, kirjoja, vaatteita ja tietenkin Kopteri lehtiä!

Parturi Pete:
Myös naamametsien viikatemies Pete mestoilla. Vaatimattomuus mitään kaunista, joten lainataan Peteä itseään “valtakunnan bikereiden partoja siistimässä chopper jumalien valitsema Pete” Saas nähä käyttäkö Pete parturituolinaan uutta sivuvaunullista vuoden 1982 Shoveliaan..?

Lord Fatty:
Helsingin klubien elävä legenda ja mies isolla sydämellä Ikke aka Lord Fatty vastaa saundeista tänäkin vuonna ♥

 

Teurastomalla paljon parkkitilaa, joten kaikki paikalle! Huomioitavaa myös, että B-Smokeryllä on iso katettu terassi, joten ei mitään sadevarauksia, eikä muitakaan tekosyitä, vaan täyttä juhlaan kello 12 eteenpäin! Bikes, Beards & Burgers laitetaan kasaan noin kello 18 aikaan, mutta B-Smokery ja B-Side Bar jatkaa tykitystä pitkälle iltaan!!

Nähdään 17 elokuuta Teurastamolla!!

 


Teurastamo
Työpajankatu 2
www.teurastamo.com

B-Smokery
Työpajankatu 2
Rakennus 1 C

Bikes, Beards & Burgers