Perho Liiketalousopisto / Pop UP Tehdas

Teurastamon Suolaamolla Perho Liiketalousopiston opiskelijat pääsevät kokeilemaan pop up -yrittäjyyttä aidossa ympäristössä.

Aukioloajat:
sopimuksen mukaan ja tapahtumissa

Osoite:
Työpajankatu 2
Rakennus 1 F
Suolaamo
00580 Helsinki

Yhteystiedot:
keskus:  +358 9 350 9210
info@perho.fi
www.perho.fi

Sosiaalinen media:
facebook @perholiiketalousopisto
facebook@perhopro
instagram #Perholiiketalousopisto
twitter @PerhoLTO

Perho Liiketalousopiston Pop UP Tehdas Teurastamon Suolaamolla

Perho Liiketalousopiston opiskelijoita vilisee nyt myös Teurastamolla. Toiminta yrittäjyyden kampuksella Teurastamon Suolaamolla starttasi syyskuussa 2015. Yrittäjyyden opinnot on tämän myötä tuotu toimintaympäristöön, jossa opiskelijat pääsevät kokeilemaan pop up -yrittäjyyttä aidossa ympäristössä. Teurastamolla on tarkoitus toteuttaa alueen kehittämiseen ja toimijoiden tukemiseen pohjautuvaa yhteistyötä.

teurastamo-2016-helmi-001

Taustaa

Perho Liiketalousopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos, joka perustettiin 1.tammikuuta 2017, kun perinteikkäät oppilaitokset Helmi Liiketalousopisto, Haaga Instituutti -säätiö ja Ravintolakoulu Perho yhdistyivät. Perho Liiketalousopisto on vahva yksityinen, noin 1500 opiskelijan ravintola-, matkailu-, hyvinvointi- ja liiketalouden toimialoja kehittävä sekä työvoimaa niille kouluttava ammatillinen oppilaitos.

Ravintola-alan yhteistyö ja kehittäminen vahvistuvat entisestään Perho Liiketalousopiston Teurastamon Suolaamolla , kun suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö ELOn toimisto on Perhon tiloissa.