Helsingin Kahvipaahtimo

Helsingin Kahvipaahtimo on pienpaahtimo, joka sijaitsee Teurastamolla. Täällä paahdetaan kahvisesongin parasta, tuoretta kahvia. Tarinamme alkoi vuonna 2011 ja Helsingin Kahvipaahtimo valittiin vuonna 2014 ”vuoden parhaaksi” pienpaahtimoksi.

Aukioloajat:
sopimuksen mukaan ja tapahtumissa

Osoite:
Työpajankatu 2
00580 Helsinki

Yhteystiedot:
+358 40 678 1307
benjamin@helsinginkahvipaahtimo.com
helsinginkahvipaahtimo.com

Helsingin Kahvipaahtimo luo uutta suomalaista kahvikulttuuria

Helsingin Kahvipaahtimon tarina alkoi vuonna 2011, mutta kokemus kahvi-alalta on paljon pidempi. Paahtimon perustaja Benjamin Andberg poltti ensimmäiset pavunsa jo 20 vuotta sitten ja jatkoi taitojensa hiomista, omien sanojensa mukaan “learning by burning”. Paistinpannu vaihtui vuosien saatossa paahtimeksi ja Helsingin Kahvipaahtimo valittiin vuonna 2014 “vuoden parhaaksi” Glorian Ruoka & Viini -lehdessä.

Kahvimaailma uudistuu kovaa vauhtia ja Helsingin Kahvipaahtimo on ammattitaidolla ja kokemuksellaan luomassa uutta suomalaista kahvikulttuuria. Tuomme ammattitaitomme kuluttajalle matalan kynnyksen formaatissa ja tarjoamme eettisen suomalaisen vaihtoehdon joka maistuu erinomaiselta. Pyrimme ostamaan kahvipapumme ilman välikäsiä. Kahvin laatu on meille prioriteetti numero yksi ja olemme siitä erittäin ylpeitä. Huomaat sen kyllä kupissasi.

Teurastamolla kahvipaahtimon kahvia voi nauttia omassa Päiväkahvibaarissa ja toki myös ostaa mukaan. Kahvipaahtimon toinen päiväkahvibaari sijaitsee lähistöllä Puu-Vallilassa, osoitteessa Päijänteentie 29.

Kahvipaahtimossa järjestetään myös tutustumiskierroksia.

 

logohkpbar_pieni