Kirjaverstas tuo Teurastamolle uutta kulttuuritoimintaa

Teurastamolle on avattu uusi Kirjaverstas, joka tuo alueelle iloista ja uutta kulttuuritoimintaa. Kirjaverstas on kulttuurille ja kirjallisuudelle perustettu yhteistila, jossa järjestetään kirjallisuuteen, kuvitukseen ja sarjakuvaan liittyviä tapahtumia ja koulutusta sekä kirjakauppatoimintaa.

Kirjaverstaan toimijoina ovat Sarjakuvakeskus, Toukka Lastenkirjakioski, Nide-kirjakauppa sekä Kuvittajat ry. Kirjakaupassa on myynnissä muun muassa sarjakuvia, romaaneja, lifestyle-oppaita, tietokirjoja, lastenkirjoja, kortteja ja kuvitustöitä.

Teurastamolla Kirjaverstaan väki ilahduttaa kävijöitään vaihtuvalla ohjelmalla työpajoista kirjailijatapaamisiin ja keskustelutilaisuuksiin. Joka kuun viimeisenä lauantaina järjestetään kaikille avoin ja ilmainen Lasten lauantai- työpaja, joka on suunnattu kaikenikäisille lapsille.

Kirjaverstas sijaitsee vinosti Kellohallia vastapäätä rakennuksessa numero 4. Talvisaikaan verstaalle pääsee sisään pienestä sivuovesta, mutta kevään koittaessa avataan myös isot ovet suoraan Teurastamon pihalle.

Tervetuloa viihtymään kirjojen seurassa!

Ajankohtaiset tiedot löytää Kirjaverstaan Facebook-sivuilta: facebook.com/kirjaverstas.

Kirjaverstaan aukioloajat:
ti-pe kello 12–17
la kello 12–16

kirjaverstas2

Kuvitus: Aino Sutinen
Kuva: Henry Söderlund