Helmi Liiketalousopisto mukana Kalasataman kehityksessä

Helmen yrittäjyyskoulutus kuuluu Fiksu Kalasatama Kehittäjien Klubiin

POP UP Tehdas ® / POP UP Factory ® ja siten Helmen yrittäjyyskoulutus kuuluu aktiivisena jäsenenä “Fiksu Kalasatama Kehittäjien klubi” -organisaatioon. POP UP Tehdas on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen, mikä mahdollistaa Helmen yrittäjyyskoulutuksen sijoittumisen kehittämistoiminnan ydinjoukkoon.

Helmi-liiketalousopisto liittyi 22.4.2015 SOLVED (https://solved.fi/) kehittämisverkostoon ja jäseneksi kansainväliselle kehittämisalustalle, missä organisaatiot eri puolilta maailmaa esittelevät, hakevat kumppaneita ja verkottuvat maailman ympäristöhaasteiden, energiatalouden ja uudenlaisten asumisen muotoja kehittäviin hankekokonaisuuksiin.

Helsingissä Kalasatama on merkittävä, uusi alue. Sen rakentumista seurataan tarkasti ja kehittämistoimintaa rahoittaa muun muassa Euroopan Unioni. Kehittämisessä ovat mukana myös Helsingin kaupunki ja 6Aika hankekokonaisuus sekä Forum Virium. Hanke on herättänyt myös merkittävästi huomiota kansainvälisesti, sillä erilaiset teknologiaratkaisut sekä asumisen yhteistöllisyys ovat uusinta uutta eurooppalaisessa pääkaupunkirakentamisessa.