• Family
  • Food & Drink
  • Free
  • Music
  • Outdoors
  • Workshops, Talks & Lectures

15.7.

Avantgarden at Teurastamo

Teurastamon tunnelmallisen kesäpihan valtaava Avantgarden on yhdistelmä nykysirkusta, spoken wordia, elektronista musiikkia sekä kehon ja mielen hyvinvointia.

Avantgarden at Teurastamo
yhteistyössä Radio Helsinki & Avantgardeyö

ELECTRONIC MUSIC // POETRY // PERFORMANCE // WELLNESS

L I V E M U S I C
* Hertell, Rinne & Norvio
* Half A Map
* Avantgardeyö presents: TBA

P E R F O R M A N C E
* VIRE-circus
* VALON KÄDET Äänihoito

W O R K S H O P S
* Taichi
* Wild & Raw
* Brew your own Matcha by TakeT teekauppa Helsinki Kallio

C A F É & R E S T A U R A N T S
* Roots Helsinki
* Teurastamo terraces and restaurants
* Open air grill & picnic area
* byob if u like

Tapahtumassa esiintyy mm. Hertell, Rinne & Norvio, joka on runoilija Harri Hertellin, muusikko-säveltäjä Tapani Rinteen sekä äänisuunnittelija-säveltäjä Tuomas Norvion keväällä 2016 aloittama spoken word -projekti; tutkimusmatka runouden ja äänimaisemoinnin mahdollisuuksiin. Heidän lisäkseen lavalle nousee mm. Half A Map, joka rakentaa kokeellisia ja tarttuvia elektronisia rytmejä genrerajoja kumartamatta. Tapahtuma myös nauhoitetaan soitettavaksi Matti Niveksen juontamissa Avantgardeyö -ohjelmissa keskiviikkoiltaisin Radio Helsingin taajuudella. Osa tapahtuman ohjelmasta nivoutuu Avantgardeyö-konseptin alle.

Tapahtumaan sirkusta tuo esitys nimeltä VIRE, jossa yhdistyvät nykysirkus ja elektroninen musiikki. Esitys rakentuu nuorallatanssin ympärille ja siinä nuorallatanssijan nuora toimii sekä sirkusvälineenä että sähköisesti vahvistettuna soittimena. Nuorallatanssijan ja muusikon esittämä teos käsittelee kommunikaatiota ja yhteisen vireen löytämisen vaikeutta.

Esittävän ohjelman lisäksi Avant Gardenista puiden katveesta löytyy hyvinvointiin ja tekemiseen keskittyvä osio, jossa pääsee mukaan Taichi työpajoihin, Valon Kädet -äänihoitoon, raaka & villi -ruokatyöpajaan tai esimerkiksi maistelemaan itse keitettyä Matcha -teetä. Kahvilaa tapahtumassa pitää Roots Helsinki.

16:30 - 22:00

Lisätietoa löydät tapahtuman Facebook-sivuilta

Teurastamo