Sideways – musiikkia, taidetta ja ruokaa Teurastamolla

Sideways kokoaa Teurastamolle 12.-13. kesäkuuta ensimmäistä kertaa kansainvälisiä huippunimiä The Jesus And Mary Chainista singer-songwriter José Gonzálesiin. Mukana on myös suomalaisia artisteja. Tapahtuman ruokatarjonnasta vastaavat Teurastamon ravintolat sekä katuruokarekat.

Sideways on paitsi Teurastamon historian suurin ja kansainvälisin festivaali, myös alueen ensimmäinen maksullinen tapahtuma.

Tapahtuman järjestää Full Steam ja lippuja myy Tiketti. Teurastamon alueen toimijat ovat mukana ohjelmassa omilla ruoka-ja juomaerikoisuuksillaan, kuten Flavour Studion Pintxos & Drinxos ja Kellohalli Goes Sideways -menuilla sekä The Helsinki Distilling Companyn kesän odotetuimmalla Long Drinkillä, jota saa maistaa Kellohallissa ja B-Side Barissa. Teurastamolla mukana menossa myös Radio Helsinki, Helsingin Kahvipaahtimo, Ho’s Food, B-Smokery, Jäätelöbaari Jädelino ja Teurastamon Portti. Tapahtuman mediapartnerina toimii IMAGE. Sidewaysin visuaalisesta ilmeen on suunnitellut graafikko Leo Karhunen sekä Suomen tunnetuin graffititaiteilija Egs, joka tulee maalaamaan myös Teurastamon piharakennuksia.

Sideways-festivaali Teurastamolla 12.-13. kesäkuuta klo 16-23.