Teurastamon sauna!

 Saunan tila

Kyllä, se on mahdollista. Nyt voit vuokrata porukallesi teurastajien sympaattisen kellarisaunan. Saunatiloista on suora pääsy Teurastamon pihalle, jossa vilvoitella ja vaikkapa käristää makkarat pihan isossa grillissä. Pihalta löytyvissä riippumatoissa voi mielimatkata etelään ja hiekkabiitsillä nauttia lämmöstä aurinkotuoleissa. Pihapelejä kaipaaville saunojille löytyy välineet mölkyn, petankin, mökkitikan, kroketin ja pingiksen pelaamiseen.

Saunaan mahtuu kerralla noin 10-15 henkilöä ja oleskelutiloihin 15 henkeä. Saunan voi vuokrata sellaisenaan tai vaikka pakettina kahden ulkoteltan ja pihapöydän kanssa saunarakennuksen eteen privaatille nurmikolle kasattuna. Puitteet löytyvät siis suurtenkin kekkereiden järjestämiseen ja teurassaunassa on vietetty niin synttäreitä, polttareita kuin firman bileitäkin. Voimme järjestää tiloihin myös ruoat toiveittenne mukaisesti lähiravintoloiden ja yhteistyökumppaniemme laajasta tarjonnasta. Tiloista löytyy jääkaappi, ja siellä saa nauttia omia virvokkeita.

HINNASTO

Hinnat koko illaksi, klo 18:00-24:00 (saunomisen kesto neuvoteltavissa)

Saunatilat
250€

Saunatilat sekä 2 kpl 3x3m telttaa ja 2 pöytää penkkeineen privaatille nurmikolle
350€

Valmiit paketit ruokineen ja tarjoiluineen sovittavissa erikseen Teurastamon ravintoloiden kanssa. Ota yhteyttä!

HUOM! Teurastamon pihan grilli on saunan välittömässä läheisyydessä ja siksi myös saunojien käytettävissä. Huomioithan kuitenkin, että piha kuuluu kaikille kaupunkilaisille, eikä esim. grilliä voi siksi varata ainoastaan saunaporukan käyttöön, vaan on tehtävä tilaa myös muille halukkaille. Sopu sijaa antaa!

VARAUKSET

Teurastamon tuottaja ja saunamajuri Nina Ruotsalainen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.