Teurastamon sauna!

 Saunan tila

Kyllä, se on mahdollista. Nyt voit vuokrata porukallesi teurastajien sympaattisen kellarisaunan. Saunatiloista on suora pääsy Teurastamon pihalle, jossa vilvoitella tai vaikkapa käristää makkarat pihan isossa grillissä. Pihapelejä kaipaaville saunojille löytyy välineet mölkyn, petankin, mökkitikan, kroketin ja pingiksen pelaamiseen.

Saunaan mahtuu kerralla noin 10-15 henkilöä ja oleskelutiloihin saman verran. Puitteet löytyvät siis suurtenkin kekkereiden järjestämiseen ja teurassaunassa on vietetty niin synttäreitä, polttareita kuin firman bileitä. Saunailtaa voi jatkaa illallisen merkeissä alueen ravintoloissa. Saunatiloista löytyy toki myös jääkaappi, ja siellä saa nauttia omia virvokkeita. Tilasta löytyvään Tivoli Audio -radioon saa piuhalla omat musiikit puhelimesta tai Padista kiinni. 

HINNASTO

Hinnat koko illaksi, klo 18:00-24:00 (saunomisen kesto neuvoteltavissa)

Saunatilat
250€

Valmiit paketit ruokineen ja tarjoiluineen sovittavissa erikseen Teurastamon ravintoloiden kanssa. 

HUOM! Teurastamon pihan grilli on saunan välittömässä läheisyydessä ja siksi myös saunojien käytettävissä. Huomioithan kuitenkin, että piha kuuluu kaikille kaupunkilaisille, eikä esim. grilliä voi siksi varata ainoastaan saunaporukan käyttöön, vaan on tehtävä tilaa myös muille halukkaille. Sopu sijaa antaa!

VARAUKSET

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 09-310 23565 (avoinna ma-pe klo 8-14)
Huom. Online-varausmahdollisuus tulossa ihan pian!